DC Films ønsker angiveligt at kopiere tonen i “Guardians of the Galaxy” til “Suicide Squad 2”.

Marvel Studios har som bekendt fyret James Gunn fra “Guardians of the Galaxy 3”, hvilket straks fik konkurrenterne fra DC Films til at ansætte instruktøren.

Det har DC Films gjort for at skifte tone på “Suicide Squad”-universet.

SuperBroMovies-journalisten Daniel Richtman erfarer, at før ansættelsen af James Gunn var “Suicide Squad 2” inspireret af “Mad Max: Fury Road”.

Men med Gunn i front ønsker DC Films at efterligne Marvel-succesen med “Guardians of the Galaxy”-filmene, der er kendt for sin særlige MCU-humor.

Slet og ret beskrives “Suicide Squad 2” nu som “Guardians of the Galaxy” – bare ikke i rummet, men nede på Jorden.

Senest har Edgar Wright ønsket Gunn tilbage til Marvel og “Guardians of the Galaxy 3” – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Det var egentlig også det trailerne til den første Suicide Squad lagde op til. Hvis det så kan lykkes i den næste Suicide Squad og de fjerner det overnaturlige, så kan det blive godt.
Gravatar

#2 Durante 5 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Det var egentlig også det trailerne til den første Suicide Squad lagde op til. Hvis det så kan lykkes i den næste Suicide Squad og de fjerner det overnaturlige, så kan det blive godt.... du ved godt at DC comics er 90% overnaturligt, ikke?
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

#2 Det jeg mener er at Suicide Squad ikke behøver kæmpe mod et væsen der kæmper for verden dominans/ødelæggelse. I den første film ville det have givet mere mening hvis modstanderen havde været Jokeren.
Gravatar

#4 Gorman 5 år siden

DC, copy cats.... Marvel må da grine deres r.. i laser over DC’s knæfald. Minder mig om justin hammer vs. Stark i Iron man 2. Der var Hammer også en pinlig copy cat :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Geekalot 5 år siden

Copycats? Ved ikke om det er marceks succes du hentyder til, eller det er heltene.
Men ja DC, prøver at gå Marvel vejen nu med deres film, men gennem tiden er det altså Marvel der har kopieret DC, med hensyn til heltene :)
Gravatar

#6 Mads47 5 år siden

Kan nu også godt forstå at DC vælger at lade sig inspirere af Marvel. Marvel har knækket koden til deres shared universe, noget der tog DC for lang tid. Det er først på det seneste at deres film som Wonder Woman og Aquaman har betalt sig og vundet positivt omtale.

Jeg tror ikke man skal antage at DC ønsker at James Gunn bare genbruger Guridans skabelonen oven på Suicide Squad. Men DC har været smarte nok til at genkende James Gunn's stil og den mængde sjov han kan bringe til hans film. Hvorfor ikke udnytte at Disney ikke vil have ham og så få et elsket instruktør til at give dem en fordel?

Det virker bare lidt som nogle sureopstød når folk begynder græde snot over "DC copycat".
Gravatar

#7 Gorman 5 år siden

#5
Ja det er Marvel succes og opskrift på film som jeg hentyder til. At bruge Gunn til (tiden må dog vise om det er korrekt) stort set det samme er copycat.

#6 - surt opstød? Ja det skal du have lov at mene, men så er det måske svært at kommentere noget med lidt kant herinde i forum, hvis det bare afvises som brok :) Jeg var måske lidt opstemt i øjeblikket da jeg kommenterede nyheden, men jeg synes DC skulle lade sig inspirere af Marvel til at opfinde deres egen nye stil, ikke at genbruge Marvels kode ved at hyre samme instruktør og (tilsyneladende) genbruge samme koncept. Men det er så bare min mening. På et tidspunkt virker Marvels koncept ikke mere - alt har en ende - og så vil det være godt for DC, hvis de har en anden original stil at byde på.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 det er jo bare tegn på at de skifter som vinden blæser, både filmtider, opbygning, humor og alt andet, skifter alt efter hvad de tror vil være in i lige det øjeblik......som #6 siger så tror jeg de burde tage et skridt tilbage, beholde visse skuespillere, da deres casting har været ret god, men ikke prøve at lave et stort univers....bruge nogen år på solo film, måske duologier eller trilogier, hvor de laver en større ark fra original matrialet, og så om nogen år, når de har fundet hvad der fungere, kan de begynde at bygge et større univers op igen...forhåbentligt ordentligt denne her gang.
Gravatar

#9 Geekalot 5 år siden

#7 Ahh okay :)
Gravatar

#10 Mejse 5 år siden

#5 der har vist været en hel del kopiering af helte fra begges side, men alle deres helte er jo "kopier" for ideerne til dem er kommet fra andre ting, men decideret kopiering af helte, har de vist været lige gode om, med en lille føring til Marvel i kopi løbet :P

Skriv ny kommentar: