Disneys “Snow White” udskydes et helt år, men som trøst har vi nu fået vores første billede af filmen.

Vi kan efterhånden svømme i Disneys hav af live-action remakes, der senest så “The Little Mermaid” bragt til live på det store lærred. Først for nylig er det dog blevet tid til at tackle animationsfilmen, der satte gang i Disney-imperiet: “Snow White and the Seven Dwarfs”.

Vi må dog vente lidt endnu. Filmen, der skulle have haft premiere den 21. marts 2024, får nemlig premiere et helt år senere, den 21.  marts 2025. Ikke overraskende skyldes det skuespillerstrejken i Hollywood, der også tvinger Disney til at skyde deres Pixar-film “Elio” fra den 29. februar 2024 til den 13. juni 2025.

Læs også: “Live-action udgave af Disneys ‘Moana’ har fundet sin instruktør”

På trods af den forlængede ventetid på nyfortolkningen, har vi nu fået det første billede fra filmen, som både giver os et blik på Rachel Zeglers Snehvide og De Syv CGI-Dværge.

snehvide / filmz.dk

Vi må dog væbne os med tålmodighed for at se Gal Gadots Onde Dronning, som altså ikke kan ses på billedet.

Marc Webb, instruktøren bag begge Sonys “The Amazing Spider-Man”-film, instruerer “Snow White”, der er skrevet af “The Girl on the Train”-forfatter Erin Cressida Wilson og Greta Gerwig, som stod bag årets hidtil største film, “Barbie”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: