Søskende-parret Muschietti er ikke færdige med DC-universet.

Instruktør Andy Muschietti og producer-søster Barbara Muschietti er blevet bedt om at instruere den kommende “Batman”-film: “The Brave and the Bold”. Det har Deadline erfaret. DC Studios-chefer James Gunn og Peter Safran var begge imponerende over deres arbejde med den aktuelle “The Flash” med Ezra Miller i hovedrollen og ville hurtigt lave en aftale.

“The Brave and the Bold” kommer til at være DCU’s nye officielle Batman. Her følger man Batman og hans søn, Damien Wayne, som også er superhelten Robin. Udover kampen mod kriminalitet kigger filmen nærmere på den mærkelige far-søn dynamik, der er mellem en far og søn, som ikke har hinanden i 8-10 år.

Som en del af aftalen om “The Brave and the Bold” har Muschietti-søskendeparret skrevet under på en tre-årig kontrakt hos DC Studios, hvor de skal være med til at lave koncepter til film og have fortrinsret til at instruere dem.

I torsdag udkom Muschiettis “The Flash”, som desværre ikke nåede de forventninger om indtjening, som Warner Bros. havde håbet på. Filmen tjente ‘kun’ 55 millioner dollars ind i dens åbningsweekend i USA, som er 20 millioner mindre end forventet. En af årsager kan være mangel på presseomtale. Michael Keaton var med til et par interviews, men hovedrollen Miller var fraværende under promoveringen. Han mødte op til et par billeder under premieren, men ellers har han holdt sig uden for rampelyset.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: