Gal Gadot har fået æren af at spille den allerførste Disney-skurk i live-action remaket af “Snehvide”.

Deadline rapporterer, at “Wonder Woman”-stjernen nu er i de sidste faser af forhandlingerne om rollen som Den onde dronning. Snehvide spilles af det unge Hollywood-stjerneskud Rachel Zegler, der inden længe får sin spillefilmsdebut i Steven Spielbergs “West Side Story”-remake.

“Snehvide” instrueres af “The Amazing Spider-Man”-instruktør Mark Webb og skrives af “Secretary”-forfatter Erin Cressida Wilson.

Ligesom andre live-action remakes af Disney-musicals såsom “Skønheden og udyret”, vil “Snehvide” udvide originalen med nye sange. De bliver skrevet af Benj Pasek og Justin Paul, sangskriverne bag “La La Land” og “The Greatest Showman”.

Gadot er om blot en uge aktuel med Netflix’ action-adventure-film “Red Notice”, hvor hun spiller over for Ryan Reynolds og Dwayne Johnson. Derudover kan vi også i februar se skuespillerinden i opfølgeren til “Murder on the Orient Express”, “Death on the Nile”.

“Snehvide” er langt fra det eneste live-action remake undervejs hos Disney. “Den lille havfrue” får premiere den 26. maj næste år, mens “Peter Pan and Wendy”, “Bambi” og “Pinocchio” også er på vej.

Læs også: “Disney finder ny Ariel til remake af ‘Den lille havfrue'”

Hvornår “Snehvide” har premiere, ved vi ikke endnu, men produktion på filmen forventes at starte i løbet af 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

r ud til at de laer de flste remake st fra skurkene synspunkt nu

Skriv ny kommentar: