Der er efterhånden ingen hemmelighed, at instruktør Josh Trank ønskede, at “Fantastic Four” skulle have set ganske anderledes ud, end tilfældet blev. Nu kan Birth.Movies.Death afsløre de største forskelle på det oprindelige manuskript, som Jeremy Slater skrev, og så den aktuelle biografversion.

Se også: ”Fantastic Four”-problemer: Josh Trank og Fox kunne ikke samarbejde

De største forskelle er, at det oprindeligt var langt flere karakterer og andre features med. Herbie the Robot og FantastiCar samt skurkene Galactus og Mole Man var alle med i det første manuskript.

Herbie er et robot-sidekick til De Fantastiske Fire, som blev introduceret i tegneserierne tilbage i 1978. Endnu ældre er FantastiCar, der blev født i 1962 som de fires flyvende bil.

På skurkesiden er Galactus en af de første skurke til De Fantastiske Fire. Han er en kosmisk skurk, der dræner planeter for deres energi. Endelig fik vi heller ikke Mole Man at se – skurken, der oprindeligt var kendt som atomfysikeren Harvey Rupert Elder.

20th Century Fox holder dog stadig fast i, at der vil komme en sequel, så måske vi får Galactus og Mole Man at se i fremtiden.

“Fantastic Four” kan opleves i biografen netop nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Slein 8 år siden

Det lyder af "for mange kokke".

En fed FF-film, hvor de slås med Scrulls ude i rummet, eller med en RIGTIG version af Galactus, lavet rigtigt ville være en kanon-film.

Og uden Herbie, tak.
Gravatar

#2 Gridlock 8 år siden

Galactus..behøves jeg og mide folk om hvad der skete sidste gang Fox forsøgte sig med Galactus?

NEVER FORGET!

http://images-cdn.moviepilot.com/image/upload/c_fi...

Gravatar

#3 Stetso-G 8 år siden

Prøv at læse hele idéen igennem, som Filmz har taget enkelte highlights af: http://birthmoviesdeath.com/2015/08/18/what-was-fa...

Det smager rent faktisk af Marvelfilm.
Gravatar

#4 Menneskedyr 8 år siden

´amen altså......Nu har jeg ikke set filmen, men manuskriptet fra Slater har netop noget Marvelish over sig
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925

Skriv ny kommentar: