En hel filmverden undrede sig, da “Fantastic Four”-instruktøren Josh Trank på selve premieredagen for rebootet af det fantastiske superheltehold på Twitter skrev, at filmen ikke var blevet, som han ville have det. Nu kan Entertainment Weekly afsløre, at der har været problemer på filmens set igennem hele produktionsfasen.

Se også: ”Fantastic Four”-instruktør: De dårlige anmeldelser er ikke min skyld

Flere kilder kan berette, at Trank var aggressiv og fjendtlig over for sit crew, producenterne og også skuespillerne.

Andre kilder peger dog på, at det var Fox, der drev Trank derud. Særligt Fox’ produktionspræsident, Emma Watts, skulle være årsag til Tranks sammenbrud. Hun forsinkede castingen, godkendelse af manuskriptet og skar budgettet med mange millioner fra det, der var blevet lovet Trank fra begyndelsen.

Problemerne fortsatte under castingen. Fox ville ikke have Miles Teller i rollen som Reed Richards, imens Trank blev tvunget til at bruge Kate Mara som Sue Storm imod hans vilje. Det resulterede i et køligt forhold imellem Trank og Mara, hvor Trank, ifølge kilder, behandlede hende særdeles dårligt.

Det dårlige forhold imellem Trank og Fox kulminerede, da Fox fjernede tre actionscener fra filmen, samtidig med at de ændrede slutningen og endte med at bortvise Trank fra redigeringsfasen.

Det turbulente forløb kombineret med skuffende salgstal gør det meget lidt sandsynligt, at den planlagte sequel i 2017 bliver til virkelighed.

“Fantastic Four” kan opleves i biografen netop nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 CaGoDa 8 år siden

så giv dog Marvel rettighedderne tilbage til de fantastiske 4. Men noget kan tyde på at hellboy kan ryge tilbage til Marvel igen hvis de ikke har den.
Gravatar

#2 Munchkim 8 år siden

#1 - Hellboy? Det er da Dark Horse som udgiver Hellboy og ikke Marvel, så den sammenhæng giver ikke så meget mening i mine øjne.
Gravatar

#3 msvejrup 8 år siden

Minder mig om Alien3.
Gravatar

#4 CaGoDa 8 år siden

#2 okay,jeg erinderede forkert
Gravatar

#5 Gangstalicious 8 år siden

CaGoDa (4) skrev:
#2 okay,jeg erinderede forkert


Det er da noget af en forglemmelse, eftersom Dark Horse og Marvel aldrig har haft et crossover, så Hellboy har aldrig mødt en Marvel-figur.

Er du sikker på, at du ikke tænker på Ghost Rider, som faktisk er en Marvel-figur.
Gravatar

#6 Mads83 8 år siden

Ligger der ikke en "fantastisk" dokumentar i denne historie og bare venter på at blive lavet :) ???
Gravatar

#7 CaGoDa 8 år siden

5#kunne bare se Marvel logoet på nethinden og at Marvel det var at det bladre med Marvel logoet inden starten af filmen men din hjerne har nok også spillet dig et pus på et tidspunkt i dit liv.
Gravatar

#8 Kviesgaard 8 år siden

Tja så filmen i søndags, og fandt den alt andet end fantastisk. Så der er vel noget om snakken.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#9 mbelholm 8 år siden

Øv har 30 års fødselsdag på Søndag og havde tænkt mig og tag ind og se den, men kan godt se nu at jeg nok bare skal vente til den kommer på dvd eller bluray i stedet for.

Men denne her historie minder mig egentlig lidt om "The Numbers Station" som har danske Kasper Barfoed bag filmen, og han havde også ret store problemer.
Gravatar

#10 Star Trek fever 8 år siden

Jeg baserer også ALTID, mine forventninger til film, på sladder osv.

Og i dette tilfælde nægter jeg også at se den i biografen. Da jeg ikke selv er i stand til at danne mig en mening om ting...
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: