‘Det er mediernes skyld’, lød én af forklaringerne på Sæson 8-kritikken ved “Got”-panel til Comic-Con.

“Game of Thrones”-afslutningen har som bekendt fået heftig kritik, hvilket har ført til krav om et remake.

Ved weekendens Comic-Con skulle flere af skuespillerne forholde sig til kritikken under et “Game of Thrones”-panel.

Lord Varys-skuespilleren Conleth Hill anklagede medierne for den hårde medfart:

”Vi er meget taknemmelige for vores fans igennem årene, og jeg mener, det er virkeligheden – ikke en medieskabt hadkampagne,” sagde Hill ifølge Variety.

Danske Nikolaj Coster-Waldau mente derimod, at det var uundgåeligt med kritik af Sæson 8:

”Det er en slutning, det får folk til at blive sure uanset hvad, fordi det er slutningen.”

“Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D.B. Weiss sprang fra Comic-Con-mødet i sidste øjeblik – læs om det her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Wolff 2 år siden

Medierne dækker de sure fans reaktioner... Det er bare for let at sige det er mediernes skyld.
Jeg snakker udelukkende for mig selv når jeg siger det var en tynd kop the. 2 kæmpe konfrontationer der blev bygget op igennem 7 sæsoner, blev overstået i løbet af ca 2 afsnit. Det hele lugtede af at de skulle binde en knude på alle de løse ender, og ikke havde nok tid til det.
Gravatar

#2 kblood 2 år siden

#1 Ja. Jeg var da egentlig okay med den slutning, men det var godt nok tydeligt at de ikke længere havde RR Martin til at skrive for dem. Det var forhastet og burde have været gjort over mindst 2 afsnit mere i den sæson, nok endda mere... eller så skulle det bare have været bedre skrevet, for så mange af karakterene var bare ikke det samme længere.

Det som havde gjort GoT så godt var netop at det var noget i det når en karakter døde. Det var gerne brutalt og der blev lagt op til at det ville ske, enten for at det blev uventet eller fordi det var forventet, men stadigt kunne overraske, men vigtigst af alt at det var noget der rørte en, at man rent faktisk følte det var tragisk, at det var et dumt svin der fik som fortjent... osv osv.

Men sæson 8... wtf? Tyrion havde slet ikke den intelligens og humor han havde haft de andre sæsoner... Danny's store forandring blev gjort alt for hurtigt... det føltes egentlig lidt som et referat hvor man manglede indholdet.

Skriv ny kommentar: