George R.R. Martin går nu fra ridder-fantasy til gyser-sci-fi med “Nightflyers”.

Den første teaser er ude til ny sci-fi-serie med kommentarer fra “Game of Thrones”-forfatteren, der har skrevet “Nightflyers” til Syfy.

George R.R. Martin kalder selv den kommende serie for “Psycho” i rummet, så det bør blive guf for fans af “Alien”-franchisen.

“Nightflyers” får premiere til efteråret.

Derimod må vi vente til 2019 for afslutningen på “Game of Thrones”, hvor Martin lover en slutning fuld af håb.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Bachone 3 måneder siden

skal da nok blive spændende at se.
Gravatar

#2 couchpotato 3 måneder siden

enig
Gravatar

#3 Nagash 3 måneder siden

Ser sgu spændende ud. Og sjovt han springer over sådan et projekt. Er fans af GoT bøgerne ikke snart ved at være træt af at vente på slutningen?
Gravatar

#4 Mejse 3 måneder siden

#3 tror mest vi er trætte af at vente på næste bog :P afslutningen er vel 5-10 år væk optimistisk set
Gravatar

#5 Kris_n 3 måneder siden

undskyld at jeg er lyseslukkeren, men burde man ikke lige have inkluderet bare en anelse baggrundshistorie for hvad "Nightflyers" er i denne artikel?

I 1980 skrev George R.R. Martin en novella kaldet "Nightflyers" som han senere genudgav i en samling med andre novellaer. I 1987 blev "Nightflyers" lavet som en Sci-Fi film.

Nu bliver bogen således lavet om til en TV-serie, hvoraf teaseren er udkommet.

Jeg ved godt at Fimz prøver at fokusere på det, man antager, folk er bekendt med (f.eks. kender læserne ikke Margot Robbie fra "I, Tonya" men kun fra "Suicide Squad" lader jeg mig fortælle) men det virker en anelse sløvt at man ikke prøver at udvide folks horrisont. Ja, folk kender George R.R. Martin fra Game of Thrones, men mon ikke nogen kunne lokkes til at læse "Nightflyers" hvis de ikke kendte den og man nævner ordet Sci-fi?
Gravatar

#6 Bachone 3 måneder siden

Kris_n (5) skrev:
I 1980 skrev George R.R. Martin en novella kaldet "Nightflyers" som han senere genudgav i en samling med andre novellaer. I 1987 blev "Nightflyers" lavet som en Sci-Fi film.


mmm ja med en imdb score på 3.9 og en audience score på 9% på rottentomatoes, kan jeg da egentlig godt forstå man ikke vil nævne det, tror skam heller ik lige den står højest på det daværende cast's cv.

Skriv ny kommentar: