Sæson 8 var ikke det oprindelige ønske fra David Benioff og Dan Weiss til at afslutte “Game of Thrones”.

Det hele sluttede sidste sommer med Sæson 8 af “Game of Thrones”. Men HBO-serien kunne faktisk have sluttet i biografen.

“Game of Thrones”-skaberne ønskede således at afslutte serien med en filmtrilogi i biografen i stedet for en ottende sæson. Det afslører “Game of Thrones”-forfatter George R. R. Martin:

”David Benioff og Dan Weiss, de to skabere af serien, ønskede at afslutte sagaen efter den syvende sæson med tre store film. ‘Game of Thrones’ skulle slutte i biografen. For fire eller fem år siden blev det seriøst diskuteret,” siger George R. R. Martin til Welt.

I dag er det ikke unormalt, at HBO eller Netflix også producerer indhold til biografen, men det var det ikke for bare få år siden:

”De ansvarlige folk sagde: ‘Vi producerer tv-serier, vi er ikke i biograf-branchen’… I dag kender vi ikke længere grænsen imellem biograffilm, streaming og tv.”

Læs også ‘HBO teaser premiere-tidspunkt for spinoff til “Game of Thrones”‘.

Aktuelt arbejder HBO på spinoff-serien “House of the Dragon”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 1 år siden

8 afsnit er lidt den samme længde som 3 film, så det havde de sikkert ikke kunne gøre meget bedre hvis de havde fået lov til at lave film istedet. Især med det manuskript de fik skrabet sammen :/

Skriv ny kommentar: