“Game of Thrones”-fans må vente længe på “House of the Dragon”.

Sidste og ottende sæson af “Game of Thrones” fik premiere i 2019. Der går tre år før premieren på det kommende spinoff.

Det afslører HBO-chef Casey Bloys, som dog endnu ikke vil sætte konkret premieredato på “House of the Dragon”, men George R.R. Martin og Ryan Condal er i gang med arbejdet:

”De sidder og er ved at få et gennembrud med historien lige nu. Mit gæt er, at vi vil få den at se i luften i 2022,” siger Bloys ifølge Variety.

“House of the Dragon” udspiller sig 300 år før handlingen i “Game of Thrones”. Det er George R. R. Martin samt Ryan J. Condal, som skriver spinoff-serien med fokus på Aegon the Conqueror – skaberen af Jerntronen – samt andre generationer af House Targaryen.

Ryan J. Condal bliver også showrunner på serien i samarbejde med Miguel Sapochnik, som instruerede “The Long Night” og “The Bells” i den afsluttende sæson af “Game of Thrones”.

Casey Bloys kommenterer også på Jane Goldmans kasserede prequel-serie med titlen “Blood Moon”, der oprindeligt var tænkt som “Game of Thrones”-afløseren:

”Den var sat 8.000 år før den aktuelle serie, så den krævede en del mere opfindelser. Én af fordelene ved ‘House of the Dragon’ er, at der var en tekst fra George [R. R. Martin], og der var lidt mere en drejebog. Goldmans prequel havde flere udfordringer ved at etablere en verden.”

HBO-chefen henviser til, at “House of the Dragon” er baseret på George R. R. Martins “Fire & Blood”.

Læs også ‘Efter “House of the Dragon”-annoncering: “Game of Thrones”-forfatter med garanti til fans‘.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 8 måneder siden

Derfor hans bøger aldrig bliver færdige. Manden er gammel og han bruger flere år på at skrive en bog. GOT vil stadig være en stor ting hos HBO de næste mange år.

Skriv ny kommentar: