George R. R. Martin bestemte, hvem der skulle ende som konge efter Sæson 8 af “Game of Thrones”.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Bøgerne kommer ikke til at følge serien 100 procent, siger “A Song of Ice and Fire”-forfatter George R. R. Martin – læs om det her.

Men vinderen af jerntronen kommer næppe til at forandre sig i bøgerne – George R. R. Martin nemlig seriens afslutning, siger Bran-skuespilleren Isaac Hempstead Wright:

”David og Dan fortalte mig, at der var to ting, som George R. R. Martin havde planlagt for Bran – og det var Hodor-afsløringen, og at han ville blive konge,” siger Isaac Hempstead Wright i et HBO-interview.

Således var det ikke “Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D. B. Weiss, der bestemte, at Bran skulle ende som konge – det gjorde George R. R. Martin.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Luka1184 1 år siden

Ja, men det ville nok ikke ske så irriterende rushed. Som GRRM selv har sagt, så ville han hellere have serien havde 10 sæsoner. Jeg er ret sikker på, at hans idé var, at de her reveals skulle bygges rigtig godt op, så de "payoffs" gav mere mening. Som det ser ud nu, gør de det ikke med dramaturgisk perspektiv.
Gravatar

#2 HighFlyer15 1 år siden

Det passer helt fint at Bran ender som kongen. Problemet ligger stadigvæk i at de ikke gad at gøre rejsen til tronen meget bedre. Bran gør et par ting i de forrige sæsoner og så gør han intet i den sidste. Jo han bliver kørt rundt i sin rullestol men det er det. Og så tjekker han lige sin internet forbindelse hist og her men han gør ikke mere med den kraft han har fået.
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 tja i bøgerne er hans kraft jo meget mere begrænset så tror ikke du skal forvente han "gør" langt mere...men hele rejsen dertil må af nødvendighed blive markant anderledes og forhåbentlig mere vel fortalt :)

Skriv ny kommentar: