Forleden eksploderede nettet, da der blev lagt private nøgenbilleder ud af blandt andre Jennifer Lawrence og Kate Upton. Men det er ikke første gang, at berømtheder får hacket deres privatliv.

Se også: Nøgenbilleder af Jennifer Lawrence lækket på nettet.

I 2011 blev den engelske tabloidavis News of the World afsløret i at have hacket politikere, kendte mennesker og sågar en forsvundet piges telefoner.

Skandalen, der endte med at lukke avisen, skal nu filmatiseres. Og det er den politisk aktive skuespiller og instruktør George Clooney, der skal stå bag kameraet. Det skriver Variety.

Historien bygger på et bogforlæg af journalisten Nick Davies, der i seks år efterforskede avisen. Om George Clooney selv indtager filmens hovedrolle, er endnu uvist. Den 53-årige skuespiller har dog medvirket i de fem forrige film, han har instrueret, så chancerne for, at vi også får ham at se foran kameraet, er bestemt gode.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Den fede 9 år siden

Spændende emne. Jeg håber, Clooney kan genfinde den form, han var i, da han lavede sine to første film, "Confessions of a Dangerous Mind" og "Good Night And Good Luck.". Siden har det desværre haltet.

Skriv ny kommentar: