Som vi skrev for nyligt, vender King Kong snart tilbage i biografen. Men kæmpeaben kan godt begynde at kigge sig over skulderen. Han er nemlig ikke det eneste ikoniske filmmonster, der får en fortsættelse i den nærmeste fremtid.

Se også: Officielt: Ny “Star Wars”-film på vej – “Godzilla”-instruktør skal instruere

Under Comic Con messen i San Diego kunne filmstudiet Legendary Pictures nemlig annoncere, at også Godzilla vender tilbage og spreder skræk og rædsel på det hvide lærred.

Filmen bliver en fortsættelse af dette års ”Godzilla”, og vil ud over Godzilla selv også byde på monstrene Rodan, Mothra og Ghidorah, der alle er kendt fra tidligere film i serien om Godzilla.

Gareth Edwards vil igen være at finde i instruktørstolen, men optagelserne begynder først, når han har instrueret det endnu unavngivne “Star Wars”-spin-off.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 tricopulus 9 år siden

Det skal nok blive et monster-hit :-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#2 Slettet Bruger [2769493038] 9 år siden

Jeg har endnu ikke fået set de tre Godzilla-film, jeg købte for et par måneder siden, men to af monstrene optræder i dem, så jeg må vist hellere i gang. :D
Gravatar

#3 Nicki52 9 år siden

Åhh, endnu en, suk. Den havde gode effekter og den var flot. Men alle undtagen Aaron Taylor-Johnson var mega ligegyldige. Bryan Cranston var semivigtig. Men historien var virkelig dårlig. Jeg tænkte på hvornår den sluttede konstant.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 Kviesgaard 9 år siden

#3

Min egen personlige opfattelse af filmen var, at Bryan Cranstons karakter var den eneste, som jeg fattede sympati med. Filmen i sig selv fandt jeg overraskende kedelig.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#5 X&O 9 år siden

Prequel havde ellers været langt federe. Nåh men øv.
Gravatar

#6 Morpheus 9 år siden

Så vidt jeg forstår det, blev der vist et klip med forskellige monstre, som er blevet bekræftet til at findes i universet, men hvilket/hvilke Godzilla skal kæmpe mod, er ikke offentliggjort.
Gravatar

#7 PederLyager 9 år siden

Ret ringe første film så ikke de store forventninger. Bare der kunne komme en Cloverfield 2 i stedet for :)
Film-elsker

Skriv ny kommentar: