Arbejdet på “Independence Day 2″ fortsætter, og rollelisten begynder så snart at være på plads. Som forventet vender Will Smith ikke tilbage i efterfølgeren, men det gør to andre favoritter dog.

Se også: ”Independence Day”-fortsættelsen bliver definitivt delt i to film.

Både Jeff Goldblum og Bill Pullman er blevet bekræftet som værende tilbage i “Independence Day 2” som henholdsvis computerforskeren David Levinson og USA’s præsident, Thomas J. Whitmore.

Det er instruktør Roland Emmerich selv, der kan bekræfte, at Goldblum og Pullman vender tilbage. Det er dog endnu uvist, om andre fra den originale film dukker op i efterfølgeren, der står til at indtage biograferne i løbet af sommeren 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Carmul 4 år siden

Både Pullman og Goldblum har vel heller ikke haft de store filmhits på bagen indenfor de seneste 8-10 år? Men fedt. Kan godt li' Goldblum. Will Smith kan vel sagtens erstattes... selvom han spillede sin rolle meget fedt i 1'eren.
Gravatar

#2 Push 4 år siden

Will Smith == comic relief i Independence Day
han er vokset siden som skuespiller men JA han kan godt erstettes. Spørgsmål er om man gider punge ud til en bio bilet hvis filmen ikke har et A-liste skuespiller tilknyttet??
Gravatar

#3 steadi07 4 år siden

Problemet er åbenbart, at Will Smith har arbejdet sig selv for dyr til ID2.

Men med "After Earth"'s indtjening i USA, så er Emmerich vel ikke voldsomt skuffet over det? Uden at skulle lege ekspert, så kan det måske se ud som om, at Smiths stjerne kan være nedadgående?
Gravatar

#4 Salene 4 år siden

Fedt fedt fedt glæder mig:) men 2 år endnu ÆV. Få så samlet de mennesker og få den i kassen så den kan få premiere til næste sommer.
Gravatar

#5 the_paki_don 4 år siden

Will Smiths stjerne er ikke falmet. Han skulle bare ikke have lavet en Scientology film.
De klarer sig jo aldig godt! Og så Shyamalan oveni...

Det er som at støbe sine fødder i cement efter man har et køleskab spændt til ryggen, mens man drukner...

Jeg håber da, at Bill Pullman spiller en ekspræsident nu? For ellers vil det mest utroværdige da nok være, at han har været præsident i 20 år! :D
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#6 davenport 4 år siden

Fox er nok også lidt falmet, men hun var godt nok en fox dengang. (De ben nåede da vidst helt op??)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#7 Metallan 4 år siden

Jeg glæder mig faktisk. Håber også at de vil lave den nye Stargate trilogi de tidligere har talt om.
Gravatar

#8 loki 4 år siden

Sad sjovt nok og så den originale her i forgårs, og så længe man slår hjernen fra, så kan den da forsat underholde. Især rumskibene over byerne giver stadigvæk kuldegysninger på den gode måde.
www.peakoil.dk
Gravatar

#9 Carmul 4 år siden

Ja, ID4 ER en fed film.. uanset hvad folk siger. Den var banebrydende i sin tid. Det kan godt være de skal droppe det der sjove og det der amerikanske patriotisme, og gøre den mørk mørk mørk... men jeg vil alligevel glæde mig til den. Det KAN kun blive godt. :-)
Gravatar

#10 moulder666 4 år siden

loki (8) skrev:
Sad sjovt nok og så den originale her i forgårs, og så længe man slår hjernen fra, så kan den da forsat underholde. Især rumskibene over byerne giver stadigvæk kuldegysninger på den gode måde.


Huh - jeg så den for et års tid siden, og havde den modsatte oplevelse - jeg krummede simpelthen tæer med jævne mellemrum fordi jeg syntes den var så ringe.

Enkelte af scenerne var stadig ok - den indledende luftkamp med Will Smith og, som du nævner, rumskibene over byerne.

Men puha, hvor var der mange pinligt dårlige scener. Stort set alle forsøg på humor, præsidentens "tale til nationen" til sidst, alle de voldsomt teatralske og overdrevent patriotiske elementer og, frem for alt, ham drukkenbolten! Han må virkelig være en af de dårligst skrevne (og spillede) biroller nogensinde!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: