Fortsættelsen til sci-fi-blockbusteren “Independence Day” har længe været på tegnebrættet, men på det seneste har projektet øjensynligt fået nyt liv i sig efter en længere hvileperiode.

Den originale films producent Dean Devlin har udtalt sig omkring udviklingen af “Independence Day 2″-konceptet og fortæller i den forbindelse, at det nu er blevet definitivt bestemt, at efterfølgeren vil blive splittet i to dele.

Se også: ”Independence Day 2” rykker langsomt nærmere.

Devlin har desuden afsløret de nuværende titler på begge film, der angiveligt vil komme til at hedde “ID Forever: Part I” og “ID Forever: Part 2”. Hvorvidt, det rent faktisk kommer til at være de navne, vi ser filmene som i biografen, er tvivlsomt.

Mens det endnu er uvist, hvornår filmene vil være klar til udgivelse, da instruktør Roland Emmerich for tiden har gang i et andet projekt, kan fans af originalen dog glæde sig til et gensyn med Willl Smith, når “Independence Day” rammer alverdens biografer i 3D i 2013.

Er du interesseret i at se hele to fortsættelser til “Independence Day”, eller burde Will Smith og rumvæsnerne holde sig til en enkelt eller i det hele taget holde sig fra at lave en efterfølger? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Snaden 9 år siden

De burde dele den i 3 nu de er i gang!
Gravatar

#2 Manthraxx 9 år siden

jah så kan de vel presse nogle flere penge ud af os
Gravatar

#3 LarsBagger 9 år siden

Det vigtige er ikke om det er i 1, 2 eller flere dele filmen kommer i, det vigtigste er at Will Smith er med.
Men det er rigtigt, at man får fornemmelsen af at opdelingen af film i flere dele, ofte kun ar til for at suge flere penge ud af os
Gravatar

#4 Geekalot 9 år siden

"Independence Day" rammer alverdens biografer i 3D.

springer den lige over hvis den kun kommer i 3d....
Gravatar

#5 Kyllingebenet 9 år siden

Bliver 2'eren så forkortet til ID4 2 3D?
Gravatar

#6 Mantic 9 år siden

Vent dog i det mindste til i har set filmene med at brokke jer over dem, jesus christ.

Jeg glæder mig til at se hvad de får lavet!
Gravatar

#7 doom WAD 9 år siden

Kyllingebenet (5) skrev:
Bliver 2'eren så forkortet til ID4 2 3D?


Ha.

Satser nu mere på ikke-3D med titlen ID432D
Gravatar

#8 dslacker 9 år siden

Suk - nok en af de mest ufrivilligt komiske SF-film, der er lavet. Kan vi ikke snart blive fri for de amerikanske super patriotiske pladder film.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#9 KEiZ 9 år siden

Kan det hele bære 2 film fint med mig, genså etteren fornylig og den holder sku ikke helt hvilket er vildt for den var dælme vild da den kom.

Men ved godt det ikke bliver en dyb historie, men håber virkelig der kommer lidt mere kød på.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#10 cnr 9 år siden

Plottet kommer til at omhandle, at præsidentens datter laver en Anarkin Skywalker - stjæler et gammel rumskib og flyver op og tæver de grimme aliens i den vildeste dogfight, imens hendes far grædende står og følger med over radioen, samtidig med at han fortryder, at han ikke gav hende mere opmærksomhed og troede på hende..

Skriv ny kommentar: