Ray Liotta skal medvirke i “Sopranos”-filmen “The Many Saints Of Newark”.

Han blev verdenskendt i 1990 med hovedrollen i Martin Scorseses gangsterfilm “Goodfellas”. Nu gør Ray Liotta comeback i gangster-genren.

Liotta tilslutter sig castet til prequel-filmen til “The Sopranos”-serien, skriver Deadline.

“The Many Saints Of Newark” omhandler et opgør imellem gangstere af henholdsvis afrikansk og italiensk afstamning tilbage i 1960’erne.

Øvrige navne på rollelisten er Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Jon Bernthal, Billy Magnussen, Corey Stoll samt Michael Gandolfini, der spiller en ung Tony Soprano.

Michael Gandolfini er søn af afdøde James Gandolfini, som spillede Tony i “Sopranos”-serien – læs om den casting her.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Mejse 1 år siden

#10 hahahah tja der var du jo heldig :) knap så heldigt at de 2-3 andre sæsoner af lost ikke er på nogen dansk streaming tjeneste ;)

men ja the wire løber jo ingen steder, så det haster ikke, det er originalt HBO så de har den til evig tid :D
Gravatar

#12 Snipp 1 år siden

#11 ja tror heller ikke lost er på netflix da det er ABC? Og for at se det på deres side så skal man være i USA. Bliver jeg nød til at gøre det ulovligt så? :p
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#13 Mejse 1 år siden

#12 er sikker på du kan købe resten af sæsoner på dvd ;) men streaming mæssigt er der kun regelbrud enten ved VPN (alt efter hvor den er) eller download :P
Gravatar

#14 Snipp 1 år siden

#13 Yeah men gider jo ikke dvd'er mere. Det er en old sag og har ikke købt siden 2007-08 stykker da streaming blev udbredt. Og så vil jeg gerne skåne miljøet jo :/ Jeg finder ud af noget :) Men jeg er sgu blevet helt fanget af Lost. Så 1-16 af sæson 1 på en dag - det er vel 12 timer? Så spændende og den er så mærkelig synes jeg :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#15 Mejse 1 år siden

#14 det bliver kun endnu mærkeligere :D
Gravatar

#16 Snipp 1 år siden

#15 oof ja har hørt mine venner snak om det så im in for a wild ride :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#17 nwinther 1 år siden

Snipp (8) skrev:
#7 tak :D har set netflix udgave de første 3 eller 4 sæsoner. Kan ikke lige huske hvor langt jeg er. Vidste ikke der var en BBC.
Breaking bad+GOT+true detective er set og der kan jeg stærkt anbefale 3'eren dog er den noget langsomt handling. Specielt i starten. Men den er spændende i forhold til 2'eren.

The wire har jeg ønsket at se i lang tid nu men er den på netflix/tv2play/viaplay?


BBC's udgave er noget mere bedaget (blev lavet i 1992 eller deromkring), men langt mere fokuseret. Jeg mener der er 4 afsnit pr. sæson. Men udover at produktionsværdien er lavere, er det alligevel en fantastisk serie.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: