“Pirates of the Caribbean”-instruktøren Gore Verbinski skal stå bag en ny film, der baseres på en artikel fra 2007 fra Wall Street Journal. Filmen vil omhandle online-rollespil og deres skadelige virkning på spillernes liv.

Filmen får manuskript af Steven Knight, der tidligere har skrevet bl.a. “Eastern Promises”, “Dirty Pretty Things” og “Amazing Grace”.

Wall Street Journal-artiklen, der er forfattet af journalisten Alexandra Alter, fokuserer på en gift man, som bruger op mod 20 timer om dagen på computeren, hvor han kun eksisterer via sit avatar, som er en livlig, muskuløs igangsætter. I virkeligheden er han en kæderygende 53-årig med diabetes.

Verbinski skal også stå bag et andet computerspilrelateret filmprojekt – en live-action-udgave af spillet “BioShock”, der handler om en overlevende fra en flystyrt, som erfarer, at han befinder sig i undervandsbyen Rapture, hvor han må overleve angreb fra muterede væsner og mekaniske droner.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 CensoreD 11 år siden

Kan ikke vente til hans udgave af Bioshock, spillet var genialt! Dog kan jeg ikke helt se hvordan filmen om denne Wall Street Journal-artiklen skal foregå =/ En dokumentar?
Gravatar

#2 Blacksanta 11 år siden

Jeg vil lave en film om dårlige films skadelige virkning på mennesket............... pfff
Gravatar

#3 Riqon 11 år siden

Begge projekter lyder vældig interessante, synes jeg.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 filmz-loke76 11 år siden

Ja for 20 timers spil pr dag er jo normen for alle som spiller online spil. Uanset hvad du gør, så er den samme ting 20 timer daglig nok ikke det sundeste.. Men sådan er det jo i et land hvor computer spil er skyld i alle skyderier, ikke den våbenlovgivning der er udformet af en lsd påvirket cowboy på Rambo trip.

#2
Du kan jo tage udgangspunkt i Pirates 2+3
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: