Kilder tæt på Marvel har lækket, at der overvejes en tilbagevenden af Willem Dafoes Green Goblin og Alfred Molinas Doc Ock som skurkene i Tom Hollands næste Spider-Man film.

MCU har en travl opstilling af kommende film, på trods af at Marvel Studios står over for udfordringer med deres seneste projekter.

Der har været snak om at udgive færre film og serier på grund af fans’ træthed over faldende kvalitet. Spider-Man forbliver dog en stor trækplaster og er konsekvent Marvels mest profitable franchise.

I MCU har Spider-Man haft tre enkeltstående film, og en fjerde er bekræftet. Producer Amy Pascal nævnte for flere måneder siden, at arbejdet på efterfølgeren var i gang, men blev sat på pause på grund af solidaritet med den igangværende WGA-strejke på det tidspunkt.

Med udviklingen af filmen nu i fuld gang er der dukket nye rygter op om, hvem Tom Hollands Spider-Man vil stå over for i den fjerde film.

Ifølge Alex Perez fra Cosmic Circus vil Spider-Man igen kæmpe mod Doc Ock og Green Goblin i MCU. Det er stadig uklart, om de tidligere skuespillere vil vende tilbage for at gentage deres roller.

Det vides endnu ikke hvornår ‘Spider-Man 4’ kommer på det store lærred.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: