Netflix har store planer for deres investering.

Instruktør og manuskriptforfatter Greta Gerwig fortsætter med at genoplive barndommen. Den kommende spillefilm “Barbie” med Margot Robbie og Ryan Gosling har hun skrevet og instrueret, og nu er hun blevet tilbudt en ny opgave. Netflix har nemlig lavet en aftale med Gerwig om at skrive manuskript til to filmadapteringer af fantasy-serien “Chronicles of Narnia”. Aftalen lyder foreløbigt på to film, men kan ændre sig afhængig af projekternes modtagelse.

Bogserien, som består af syv fantasy-bøger, fik tre filmadapteringer i 2005 (“Heksen, Løven og Garderobeskabet”), 2008 (“Prins Caspian”) og 2010 (“Morgenvandrerens Rejse”). På grund af faldende billetindtægter blev fremtidige adapteringer sat på bero. I 2018 opkøbte Netflix filmrettighederne til alle bøgerne. Det vil sige, at der stadig er fire bøger, som endnu ikke er blevet filmatiseret i det 21. århundrede. Dog har Netflix endnu ikke annonceret, hvilken del af materialet som deres film baseres på.

Gerwigs evne til at formidle hjertevarme fortællinger har bragt hende roser fra både indie-fans og et mainstream publikum. Både “Lady Bird” og “Little Women” modtog Oscar-nomineringer for bedste manuskript. Hendes seneste projekter er “Barbie”, som udkommer den 20. juli og Disney’s kommende “Snow White”; en live-adaptering af den klassiske tegnefilm fra 1937.

Læs mere om Gerwigs “Barbie” og se traileren her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: