Allerede inden premieren på vampyrfilmen ”Twilight” har Summit Entertainment givet grønt lys til fortsættelsen “Twilight: New Moon”.

Filmen vil blive baseret på den anden bog i Stephanie Meyers “Twilight”-serie, og det forventes, at Kristen Stewart (“Panic Room”, “Jumper”) og Robert Pattinson (“Harry Potter og flammernes pokal”) igen ville kunne ses i hovedrollerne.

Fortsættelsen vil igen handle om forholdet mellem pigen Isabella og vampyren Edward, der denne gang bliver skilt fra hinanden, da Edward beslutter sig for at forlade byen for at sikre Isabella en tryg fremtid uden vampyrer. Dette gør dog, at der opstår et mentalt bånd mellem de to elskende, og det varer ikke længe, før de igen bliver kastet ud i et nyt eventyr.

Den første film får premiere i de danske biografer 6. februar 2009.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 tiany 15 år siden

#8 Det handler jo om mytologien i bogen. I bogen kan vampyrerne godt være ude om dagen, blot ikke når solen skinner(da de i så fald ligner noget nær en krystalkugle).
Vampyrerne i bogen betegner de fleste ting som folk ved om vampyrer som myter.
Valar morghulis
Gravatar

#12 PredatorX 15 år siden

Intet er mere gay end vampyrer.. drop nu det lort Hollywood! Lav zombie film istedet.. masser af zombie film! Uanset kvalitet.

Ehw vampyrer med deres konstante erotiske undertoner, blod suttende, puffy shirt bærende kræ.. Føj. Der er intet ondt eller interessant omkring dem. Only gayness.. og nu skal jeg sgu i seng.
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: