Den familievenlige gyserkomedie bliver genindspillet med nye hovedroller og komediestjerner.

Når man køber nyt hus, skal man være opmærksom på, om der er skeletter i skabet, som sælger ikke har nævnt. Det når Gabbie (Rosario Dawson) og Travis (Chase Dillon) desværre ikke at gøre, inden de flytter ind i et støvet håndværkertilbud af en villa. Hvad de ikke er klar over, er at når klokken runder midnat, begynder husets interiør at blive levende: Gamle rustninger vrikker med hovedet, æg flyver på magisk vis, og spøgelser begynder at vandre rundt i husets gange.

For at fjerne gespensterne rekrutterer Gabbie et (ikke særligt) kvalificeret hold af lokale eksperter inden for det overnaturlige og okkulte (Lakeith Stanfield, Owen Wilson, Danny Devito & Tiffany Haddish).

Har man set 2003’s udgave af “Haunted Mansion” med Eddie Murphy i hovedrollen, har man en fornemmelse for, hvad man kan forvente. Med gyserelementer, som kan virke hårrejsende for mindreårige uden at virke skræmmende, kan man opleve suset ved at se en gyserfilm i selskab med hele familien. Samtidig bliver gyserscenerne også tilføjet en stor mængde humor, som blødgør det gyselige og skruer op for det hyggelige.

Disneys “Haunted Mansion” får dansk premiere den 10. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: