Skuespilleren var ikke forberedt til et liv med berømmelse.

Michael Cera blev, i en alder af 19 år, en del af Hollywoods A-liste efter sine optrædener i den Oscar-vindende “Juno” og Judd Apatows kultkomedie “Superbad”. Dog var det en så stor ændring i tilværelsen, at Cera overvejede at stoppe sin skuespilkarriere. Det har han afsløret i et nyt interview med The Guardian.

For Cera var adapteringen til berømmelse svær: “Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere at gå ned ad gaden. Berømmelse kan give dig ubehag og gøre dig paranoid og skør. Der var også en masse gode ting omkring det, og jeg mødte en masse fantastiske mennesker, men der var også en masse dårlige energier, som jeg ikke var rustet godt nok til at håndtere.”

For at modvirke sin pludselige berømmelse begyndte Cera at takke nej til jobs, som ville gøre ham mere berømt; herunder et værtsjob hos sketchprogrammet “Saturday Night Live”. Ikke desto mindre spillede han et par år senere hovedrollen i Edgar Wrights “Scott Pilgrim vs. The World”, fordi Cera havde takket ja til jobbet. Efter han var færdig med at arbejde på filmen, havde han genfundet lysten til at fortsætte med at spille skuespil.

På torsdag kan vi se Michael Cera i Greta Gerwigs “Barbie”. Her spiller han rollen som dukken Allan: Kens bedste ven. Allan fik en undervældende modtagelse ved dukkens lancering i 1964. Nu får han en chance for at se dagens lys igen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: