Guillermo Del Toro snakkede for nylig med bladet Empire om flere af de potentielle projekter, han har på sit program. Blandt disse finder man “Hobbitten”, “3993”, “At The Mountain of Madness”, “The Champions” og “Frankenstein”.

Sidst i interviewet nævnte Del Toro også Marvel-figuren “Dr. Strange” som et projekt, han gerne ville lave sammen med Neil Gaiman, der så skulle skrive manuskriptet.

Gaiman har tidligere brugt “Dr. Strange” som en central figur i sin fortolkning af Marvel-universet i tegneserien “1602”.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 mr gaijin 16 år siden

Lyder godt. Troldmanden Dr. Strange er perfekt til Guillermo del Toro, der helt sikkert kan skabe masser af sære, spændende visuelle udtryk med det materiale. Masser af mørke og mystik, og ikke så meget teenage-angst og superheltedragte.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 16 år siden

Det lyder jo fantastisk. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 Bohemian 16 år siden

ALT! fra ham er i min interesse, luv 'im !!
Free in serenity.
Gravatar

#4 Wrangque 16 år siden

Troede fandme lige han ville lave et remake af Dr. Strangelove. Phew. men ja... (næsten) alt fra Guillermo's hånd er fantastisk og dette lyder da også spændende, selvom jeg er pisse træt af superhelte film! not my thing.
Gravatar

#5 filmz-MachineGod 16 år siden

Sært, jeg sad i forgårs og snakkede med nogle venner om hvornår det mon var Dr. Stranges tur til at blive filmatiseret.
Men at det måske bliver Guillermo Del Toro, det er bedre end jeg havde turdet håbe på.
_____MachineGod______
__Stopping the pain__
Gravatar

#6 Benway 16 år siden

Det lyder som den perfekte kombination.
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#7 filmz-Zebratan 16 år siden

Guillermo Del Toro, Neil Gaiman og Dr. Strange! -Så bliver det ikke bedre! For min skyld må han gerne droppe de andre projekter og gå direkte til det her...
Lisbeth Dahl er MIN far. Få din egen!
Gravatar

#8 rockysds 16 år siden

Det lyder som et superfedt projekt, og jeg håber da, Del Toro får den lavet (og hurtigst muligt), selvom "At The Mountain of Madness" egentlig lyder mere interessant.

Jeg lægger nu mest vægt på Neil Gaiman, som endnu ikke har skuffet mig (jeg har dog "Beowulf" tilgode). Alt, hvad har haft en finger (eller ti) med i, er jeg superinteresseret i og fuldt min tid værd, og jeg vil da lige benytte lejligheden til at anbefale "1602", der gav et friskt pust i Marvel-universet og som, selvom den ikke (imo) er blandt Gaimans bedste klart, er en læsning (eller to) værd.

Dr. Strange har aldrig været min yndlingskarakter i Marvel-universet, men hvis Marvel kan få så kompetente folk som Neil Gaiman og Guillermo Del Toro til at håndtere deres film i forhold til nogle af de mindre heldige valg før i tiden.
(Ja, det er jer, jeg snakker til Brett Ratner og Mark Steven Johnson. Jeg ved, I læser med ;)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#9 davenport 16 år siden

Uha, vi mangler store filmatiseringer af Lovecrafts historier, så det ville jo være perfekt med atMoM.
Synes der er lavet alt for lidt Lovecraft, og slet ikke noget med stort budget..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: