Guillermo del Toro, der i øjeblikket arbejder på de to annoncerede “Hobbitten”-film, vil som et af sine næste projekter lave en film om Frankenstein, og i rollen som monstret har han udset sig Doug Jones. Jones har tidligere lavet creature performance for væsner som Abe Sapien i “Hellboy”, faunen i “Pans labyrint” og Silver Surfer i “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”.

Del Toro fortæller desuden til ShockTillYouDrop.com, at den eneste version af Frankenstein-monstret, han rigtig bryder sig om, er tegneserieskaberen Berni Wrightsons udgave. ”Han er ranglet og lang, og det er smukt på en tragisk måde. Doug besidder alle de kvaliteter,” siger instruktøren.

Del Toro vil ikke lave en genindspilning af den første “Frankenstein”-film fra 1931, men vil i stedet udforske andre dele af Frankenstein-mytologien. ”Det er mere som et eventyr, et mærkeligt, besynderligt eventyr,” fortæller han.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 elwood 15 år siden

Hvordan kan det være den mand griber den ene gode ide efter den anden, jeg kan præcis forstille mig en Frankenstein film fra hans hånd af 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#2 Bates 15 år siden

Synes nu hellere først at han skal tage fat i noget H.P Lovecraft!
Gravatar

#3 filmz-DocDoom 15 år siden

Den med Branagh og DeNiro fra '94 er godt nok også halvsløv, så velkommen. Den var lidt af en skuffelse i kølvandet på Coppolas suveræne Dracula-fortolkning.

"Pan i Pans labyrint" - hvem er Pan? Mig bekendt er der ikke nogen, der hedder Pan i den film...
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#4 database 15 år siden

#1

Er hundrede procent enig med dig. Kunne lige forestille mig det :D
Gravatar

#5 reschat 15 år siden

Jeg er rimelig sikker på at han klart er den bedste til at stå for en Frankenstein-film. Og jeg kan (som #1) klart se det for mig, efter at have set flere af hans andre film, især min ynglingsfilm "Pan's Labyrinth".
"Stupid cunt. There ain't no bullets in this thing. It's all fucking mind power."
Gravatar

#6 maniac 15 år siden

#3 Du har ret. Det er rettet til faunen istedet.
Gravatar

#7 moulder666 15 år siden

Der er godt nok en del film, jeg hellere ville se ham angribe først. Forstå mig nu ret, jeg kan bestemt godt forestille mig del Toro lave en medrivende, dyster og gribende Frankenstein...men historien er bare så velkendt, at jeg 10 gange hellere ville se ham tage fat i noget helt nyt i stedet - eller gå i gang med noget H.P. Lovecraft eller lignende!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 filmz-moonbird 15 år siden

Som Frankenstein fan. både den originale film og bogen. vil jeg se meget frem til den film. det lyder godt :D
I'm a woman, and i like action films with lots of blood and violence you got a problem with that!?
Gravatar

#9 filmz-Mightyplayer 15 år siden

Så vidt jeg ved er det meningen han skal lave At The Mountains of Madness, når Hobbitten-filmene er færdige, så mon ikke vi får vores Lovecraft-drømme opfyldt ...
Gravatar

#10 dolphinfriendly 15 år siden

Nemlig - Lovecrafts Cthulhu mythos univers er klart lige til højrebenet for Del Toro, for min skyld kunne "Hobitten" sagtens droppes til fordel for "At The Mountains of Madness", "The Shadows over Innsmouth", "The Case of Charles Dexter Ward" ect...

Skriv ny kommentar: