Debutinstruktør Simon Kinberg får hård kritik af Screen Junkies i ny Honest Trailer om “Dark Phoenix”.

Det var hans første film som instruktør. Og det kan man godt se. Honest Trailers splitter “X-Men: Dark Phoenix” fra hinanden.

Særligt går kritikken på, at man tog manden, der skrev den dårlige “X-Men: The Last Stand”, og gav ham ansvaret for at skrive og instruere et remake, som blev til den endnu dårligere “Dark Phoenix”.

Det kritikpunkt er bare ét ud af mange i den nye video fra Honest Trailers.

“Dark Phoenix” er da også blevet en stor underskudsforretning for de nye Fox-ejere fra Disney – læs om det her.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 KasperBS 4 år siden

Sådan noget vrøvl, var en rigtig god film.
Mine forventninger var dog ikke de højeste, pga. af dårlige anmeldelser. Men blev positivt overrasket.
Og effekterne var imponerende, særligt Quicksliver scenen inde i rumfærgen:
https://m.youtube.com/watch?v=RrYJcrGwJbE
Gravatar

#2 Jokke_2500 4 år siden

Må melde mig som en af kritikerne af filmen, men det er fordi jeg ser på fortolkningen af Dark Phoenix fortællingen.
Effekterne er hvad der kan forventes af en superheltefilm, som vil tages seriøst i dag (ja, publikums krav er steget med dagens teknologi).
Det X-Men filmunivers som FOX har påbegyndt har kun, efter min mening, haft få gode film imellem,og jeg kan godt forstå rygterne om at Disney legede med tanken om at sløjfe hele denne film, da de købte FOX.
Ser frem deres reboot af X-Men!
Gravatar

#3 Elgsdyr 4 år siden

Jeg er i den grad enig i kritikken. Selve den overordnede handling var tilnærmelsesvis tilforladelig, hvis man vælger at se helt bort fra det legendariske tegneserieforlæg. Men dialogerne var håbløst pinlige (værre end Star Wars prequels), og skuespillet virkede dilettant-agtigt på trods af, at flere af skuespillerne har leveret glimrende præstationer i andre film, hvilket kun kan skyldes en amatøragtig instruktør. Personligt kunne jeg nemt forestille mig, at Simon Kinberg får sværere ved at finde job i branchen i fremtiden...
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

vil ikke sige det var en dårlig film, men den havde udfordringer som nok kunne skyldes en lidt for grøn instruktør, de har jo også sagt at han nærmest kom med daglige ændringer og den slags så om kritikken af filmen er okay er nok op til en selv, men synes kritikken af instruktøren er okay :)
Gravatar

#5 Gridlock 4 år siden

Problemet med Dark Phoenix Sagaen er at den til dels er misforstået Jean Grey var (før Dark Phoenix sagaen) den normalle stille og vel opdragede pige.
Derfor var det så chokerende da hun blev til Dark Phoenix.

Samtidig vil jeg sige at Dark Phoenix er lidt i samme boldgade som infinity wars og end game noget der skal bygges ordentligt op til.
Her ser det ud til at Fox nok var lidt for hurtigt på aftrækkeren for og starte med Dark Phoenix.
Gravatar

#6 Miko666 4 år siden

5# Dark Phoenix er ikke en saga...det er jo endelig en fortælling om Hvordan Gean blev til/fik The PhoenixForce...syntes faktisk de har fortalt det godt...Øhh Infinity wars???...hva det for en film?
Gravatar

#7 Blandet Landhandel 4 år siden

6# øhh Gean???...hvem er det?

Skriv ny kommentar: