“Hancock”-instruktør sænker slagskibe

Peter Berg, der senest instruerede Will Smith i “Hancock”, skal stå bag en ny live-action-film baseret på det populære brætspil “Battleship”, herhjemme kendt som “Sænke slagskibe”. Spillet, der første gang så dagens lys i 1967, har solgt over 100 mio. eksemplarer.

Filmen er en del af en aftale indgået mellem filmselskabet Universal og legetøjsgiganten Hasbro, der også inkluderer kommende filmversioner af action-legetøjet “Stretch Armstrong” og pengespillet “Monopoly”.

Ifølge Berg vil “Battleship” blive en nutidig historie om en international flåde bestående af fem krigsskibe, der deltager i et yderst dynamisk, voldeligt og intenst søslag.

Slaget vil efter planen blive udkæmpet i biograferne i juli 2011.

Se også: Universal og Hasbro indgår samarbejde.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Moog 10 år siden

#9
Haha, godt jeg ikke er manuskriptforfatter på den film, hvad er en god forklaring på en 100 meter høj mur, midt ude i havet? En flok meget fulde polske murere?
Gravatar

#12 Lethal Injection 10 år siden

You sunk my battleship XD
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#13 filmz-OutOfSight 10 år siden

Peter Berg, der senest instruerede Will Smith i "Hancock", skal stå bag en ny live-action-film baseret på det populære brætspil "Battleship", herhjemme kendt som "Sænke slagskibe".Dette er noget af det mest åndsvage jeg længe har læst.. Jeg går udfra der er masser af "lore" tilknyttet dette spil..?
Gravatar

#14 The Dark Knight 10 år siden

Selvfølgelig! Nu kommer den nye hit genre til læredet.

Superhelte er yt!

Gør plads til legetøjs filmene!!

Glæder mig til Kalaha udkommer ;)
Gravatar

#15 Fynboen 10 år siden

Tony Scott var faktisk bare forud for sin tid med "Domino"... her gik jeg og troede filmen bare var dårlig, men det var jo tydeligvis mig der missede de underliggende temaer... ,o)
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#16 Lord Beef Jerky 10 år siden

#11 Det kunne være et plot twist... ingen ved hvorfor motorstoppet sker og hvor muren kommer fra, men de bliver nødt til at kæmpe til en hær har vundet... den hær finder så ud af, at det hele er en leg imellem to guder, der sidder ved hver deres ende af verdenen og spiller et spil... med deres liv! WOW!!!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: