Chris Hemsworth satser stort på Transformers. Skuespilleren er i forhandlinger om at lede en unavngiven crossover-film for Paramount og Hasbro Entertainment, der forener Transformers- og G.I. Joe-franchiserne, har The Hollywood Reporter bekræftet.

Dette markerer Hemsworths anden Transformers-projekt, da han også lægger stemme til den kommende animerede film ‘Transformers One’, som kommer i biograferne den 20. september.

Den foreslåede film følger begivenhederne fra sidste års ‘Transformers: Rise of the Beasts’, som sluttede med, at Anthony Ramos’ karakter Noah Diaz fik et jobtilbud fra Joes.

Instruktør Steven Caple Jr. tilføjede slutningen til manuskriptet efter opfordring fra producer Lorenzo di Bonaventura, vel vidende at det kunne kræve nogle justeringer for at realisere det.

Det er uklart, om der i øjeblikket er en forfatter eller instruktør på filmen, som vil blive produceret af di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto og Don Murphy. Steven Spielberg og Hasbro Entertainment er executive producers.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: