En efterfølger til komedie-filmen fra 1996 er bekræftet at være i gang hos streaming-giganten.

Netflix annoncerede under sit upfront-præsentation til annoncører i onsdags, at de går videre med ‘Happy Gilmore 2’, hvor Adam Sandler er om bord for at gentage sin rolle som den vrede golfspiller.

‘Happy Gilmore’ er en af Sandlers mest populære film og fortæller historien om en ishockeyspiller, der opdager, at han kan kanalisere sin vrede til at vinde professionelle golfturneringer.

Sandler fortalte tidligere Dan Patrick Show, at filmen var under udvikling. “Dude, vi har talt om en Happy 2, og vi arbejder på nogle ting … Men fortæl det ikke til nogen.”

Drew Barrymore antydede også annonceringen i sit talkshow og sagde til seerne: “Dette er lige kommet, jeg har breaking news … Jeg vil bare sige, fra min kilde, at [Happy Gilmore 2] er i gang.”

Christopher McDonald, der spillede golfspilleren Shooter McGavin i den første film, har antydet, at hans karakter måske vender tilbage i efterfølgeren. “Jeg så Adam [Sandler] for omkring to uger siden, og han siger til mig, ‘McDonald, du kommer til at elske dette,'” sagde McDonald under et radiointerview.

Sandler har en $250 millioner Netflix-aftale, og skuespilleren og komikeren har produceret otte titler til streamingtjenesten, der spænder fra den noget berygtede western-parodi ‘The Ridiculous Six’ til dramakomedien ‘Sandy Wexler’ til hans roste stand-up special ‘100% Fresh’.

Hans seneste var den godt anmeldte teenage-komedie ‘You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah’, som havde premiere på Netflix sidste august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: