De populære Muppet-dukker fra “The Muppet Show” er langt fra novicer inden for filmens verden, og de mange kendte figurer står nu atter til at indtage rollerne i en ny spillefilm – denne gang en mørk mordmysteriekomedie rettet mod et mere voksent publikum.

The Jim Henson Co. er begyndt at udvikle filmen, der bærer titlen “Happytime Murders”, en film noir om en muppet-detektiv.

“Happytime Murders” produceres af datterselskabet Henson Alternative, et produktionsselskab skabt specifikt til udelukkende at udvikle projekter for et voksent publikum. Brian Henson og Lisa Henson fra Henson Co. vil fungere som producere sammen med Jason Lust.

Brian Henson, som tidligere har instrueret “Muppets skatteø” og “Muppets juleeventyr”, skal stå bag kameraet på filmen, der er skrevet af Todd Berger baseret på en historie af Dee Robertson og Berger.

“Happytime Murders” vil blive befolket af en blanding af rigtige skuespillere og muppets i Hensons vanlige parodistil. Historien handler om en muppet-detektiv, der bliver sat til at efterforske en række mord, der er begået mod medlemmer af Happytime Gang, rollebesætningen på et populært børneprogram.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 enfilmnørd 11 år siden

Lyder lidt som en joke. Men tror på projektet, det kan sikkert blive rigtigt sjovt.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#2 wimmie 11 år siden

Wooohoooo! :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#3 elwood 11 år siden

haha The Muppet og Film Noir det må ses.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 The-new-meister 11 år siden

Det lyder faktisk ret nice:)
Gravatar

#5 filmz-Glox 11 år siden

Overskriften og første del af den her nyhed er misvisende. Det nye projekt har ikke noget med Muppeta at gøre, Henson Company har solgt Muppet rettighederne til Disney, så selvom det er dukker vil det være andre figurere end de kendte Muppets. Det er mere i stil med deres Puppet' Up shows.
Gravatar

#6 Highland Park 11 år siden

#5: Æv. :(
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: