Indiana Jones 5 Harrison Ford / Filmz.dk

Harrison Ford stopper som ‘Indy’ efter “Indiana Jones 5”


Selv om “Indiana Jones”-franchisen fortsætter mange år frem, så bliver det uden Harrison Ford – han stopper efter den næste film i rækken.

Det bliver alle gode gange fem for Harrison Ford i rollen som Indiana Jones. Derefter er det med største sandsynlighed slut.

Det afslører “Indiana Jones”-instruktør Steven Spielberg:

”Det bliver Harrison Fords sidste ‘Indiana Jones’-film, det er jeg ret sikker på, men det fortsætter helt sikkert efter den,” siger Spielberg til The Sun.

Spielberg har ellers garanteret, at han ikke slår Harrison Fords ‘Indy’-karakter ihjel, men det forhindrer ikke, at den til den tid 77-årige Ford går på “Indiana Jones”-pension.

“Indiana Jones 5” får premiere i sommeren 2020.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

10. juli 2020
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Godt, du har sat kryds i din 2020-kalender ;) i dk kommer den faktisk allerede d. 8. juli - men meget kan ske inden da.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

Det jeg håber vil ske, er at man følger en Harrison Ford som Indiana Jones i 60'erne eller 70'erne, og sideløbende følger man en yngre udgave af Indiana Jones, hvor de noget af det han oplevede som yngre linkes sammen med det den ældre Indiana Jones oplever.

Derved kan man introducere en ny skuespiller som indiana Jones, der herefter kan fortsætte i de næste film.

Jeg ønsker i hvert fald ikke at de bare fortsæter, så vi bevæger os ind i 80'erne-90'erne. Den tidsperiode, hvor Indiana Jones fungerer bedst, og hele den ide med at udforske grav-kamre og finde skjulte skatte/hemmeligheder er for mig fra 1920-1950.

Skriv ny kommentar: