finn wittrock green lantern / filmz.dk

HBO Max’s “Green Lantern”: “American Horror Story”-stjerne skal spille Guy Gardners titulære superhelt


Den Emmy-nominerede Finn Wittrock, der især er kendt for sine roller i antologiserien “American Horror Story”, står i spidsen for HBO Max-serien “Green Lantern” som Guy Gardner, rapporter Deadline.

Det ser ud som om, at DC holder fans hen lidt endnu, før vi får Hal Jordan og John Stewart at se som den grønklædte superhelt. I første omgang er det nemlig en helt anden del af Green Lantern-historien, der udforskes i showet, der strækker sig igennem flere årtier og galakser.

I 1941 møder vi den allerførste Green Lantern, den hemmeligt homoseksuelle FBI-agent Alan Scott, mens vi i 1984 følger den flabede alfahan Guy Gardner (Wittrock) og halvrumvæsnet Bree Jarta. Karaktererne får selskab af en bred vifte af andre Lanterns fra nær og fjern.

Læs også: “HBO Max afslører: Han skal lave ‘Green Lantern'”

Serien skrives af ArrowVerse-skribenterne og -producerne Greg Berlanti og Marc Guggenheim i samarbejde med Seth Grahame-Smith (“Lego Batman Filmen”). Hvorvidt HBO Max-serien kommer til at hænge sammen med CW-serierne, andre DC-shows som Titans og Doom Patrol eller DCEU-filmene er endnu ikke til at sige med sikkerhed.

“Green Lantern” er ikke den eneste DC-serie, der skal produceres for HBO Max. James Gunn er i gang med en “Peacemaker”-serie med John Cenas titulære superskurk i hovedrollen, mens J.J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot står for flere Justice League Dark-serier.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nagash 1 måned siden

Jeg troede vi skulle følge John Diggle?

Skriv ny kommentar: