Red band-traileren til Guy Ritchies “Wrath of Man” viser, at man ikke har lyst til at være på den forkerte side af Jason Stathams pistol, når han først bærer nag.

Ritchie og Statham genforenes for første gang siden 2005-filmen “Revolver”. De fleste filmfans kender dog ikke de tos makkerskab fra dén film, men derimod fra den geniale gangsterfilm “Snatch”, der udkom fem år tidligere.

Læs også: “Jason Statham er ude efter hævn: Se den første trailer til Guy Ritchies ‘Wrath of Man'”

Om makkerparret kan genfinde magien, der gjorde den sidstnævnte film så fantastisk, bliver spændende at se. Den nye trailer til den MGM-producerede film giver dog et godt billede af den stil og historie, vi kan forvente os.

“Wrath of Man” følger Stathams karakter H, der går undercover i et transportfirma, der er ansvarlig for leverancer af millioner af dollars. Hans mål er at finde sin søns morder, og hvis traileren er noget at dømme fra, er det ikke en køn skæbne, den ansvarlige venter sig.

Ritchie og Statham fortsætter efter “Wrath of Man” deres samarbejde med spionfilmen “Five Eyes”, der også har bl.a. Hugh Grant og Aubrey Plaza med på rollelisten.

Først skal vi dog se “Wrath of Man”, der udkommer i danske biografer den 12. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: