Optagelserne er begyndt til den kommende prequel-serie i “Game of Thrones”-universet.

Det er omkring en måned siden, at HBO havde premiere på det sidste afsnit af “Game of Thrones”.

Men arbejdet er for længst gået i gang på en prequel-serie i samme univers, der foregår omkring 5.000 år før hændelserne i “Game of Thrones”, og som måske vil have titlen “The Long Night”.

Nu er optagelserne også begyndt på seriens pilot-afsnit, ifølge Entertainment Weekly.

Det foregår i Nordirland, der også var det sted, hvor størstedelen af “Game of Thrones” blev optaget. Det vides endnu ikke, om prequel-serien vil blive optaget i andre lande.

“X-Men: First Class”-forfatteren Jane Goldman står bag serien og har skrevet prequel-manuskriptet i samarbejde med “Game of Thrones”-skaberen George R.R. Martin.

Martin har tidligere bekræftet, at ingen fra “Game of Thrones” vil være med i den nye serie, og at der heller ikke er nogen jerntrone at kæmpe om – læs mere her.

Hvis pilot-afsnittet, der optages nu, bliver godkendt, kan serien udkomme i slutningen af 2020.

Men foråret 2021 menes at være mere sandsynligt, da det er deromkring på året, at HBO typisk har udgivet “Game of Thrones”-sæsonerne.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 HighFlyer15 3 år siden

Game of The Nonexistent Chair
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Nu har George RR Martin så sat en endelig deadline for den næste bog i 2020, så ingen svinkeærinder eller distraktion af ham tak. Man kan dog frygte lidt for det løfte, når han også har gang i et nyt videospil.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 det når han ikke hvis der er snakke om udgivelse, medmindre den stort set er færdig og kun mangler gennemgang.
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 Han har selv sat en deadline til august 2020 til Worldcon, hvor han vil præsentere den. Det er nok ikke det tidspunkt den bliver frigivet til offentligheden, men dog en deadline han har sat for sig selv.

Med den tid der er gået siden den sidste bog skulle skulle der da også helst gerne snart ligge noget klar.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 er jeg godt klar over, eller deadline og deadline, han sagde at hvis han ikke havde den i hånden kunne de låse ham inde i en hytte på new zealand....ved ikke hvor officielt det skal tages :P men ja der er en deadline, han sagde dog intet om færdig, bare at hvis han ikke havde den i hånden, kan sagtens bare være et færdigt first draft...osv osv...alt jeg siger er, at der er masser af måder at snige sig uden om....ville jo ikke være første gang han har udtalt sig og ikke helt fulgt op :)

plus med tiden siden sidste bog, burde serien for længst være færdig, tror ligesom alle normale "regler" er røget ud af vinduet for ham omkring det her :)
Gravatar

#6 OliverDK 3 år siden

Jeg er bestemt spændt for at se mere fra GRRM's fantatiske univers.

Skriv ny kommentar: