TimeWarner, som ejer den amerikanske betalingskanal HBO, oplyser, at de udvider til Skandinavien. Det skriver Politiken.dk.

Se også: HBO har tabt 35 millioner dollars på at aflyse “Luck”.

HBO er en af verdens største betalings-tv-kanaler og står bag mange prisvindende serier som bl.a. “The Sopranos”, “Game of Thrones”, “Kammerater i krig” og “Deadwood”.

HBO vil blive lanceret i samarbejde med tv-distributøren Parsifal International, men tidspunkt og pris for et HBO-abonnement er endnu ukendt.

Der forventes at komme flere detaljer om lanceringen i slutningen af august.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 9 år siden

count me in...... eller... nu hvor jeg tænker over det, så vil jeg med et HBO abonnement ikke lave andet end at se tv dagen lang... count me out!
Gravatar

#2 Mister Marvel 9 år siden

tjaaa, det kommer jo an på hva man nu sådan er til, fordi hvis det ik blev dyrere end f.ex. netflix, jamen så var det for mig selv ihvertifald værd at overveje, fordi kanalerne de har lyder spændene.
Var lige inde læse om det på wikipidia, og det virker da interessant :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#3 Bruno 9 år siden

Man kan håbe på, at det bliver et streaming-abonnement og dermed giver mulighed for et bagkatalog af deres serier. Detdér med at sidde foran tv'et på bestemte tidspunkter er ikke rigtigt noget for mig.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 wimmie 9 år siden

utyske (3) skrev:
Man kan håbe på, at det bliver et streaming-abonnement og dermed giver mulighed for et bagkatalog af deres serier. Detdér med at sidde foran tv'et på bestemte tidspunkter er ikke rigtigt noget for mig.


+1
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#5 Tommy Kristensen 9 år siden

Sakset fra recordere.dk:

Meddelelsen fra HBO forleden dag var yderst sparsom. Der stod at de åbner i Norden med en "Multi-platforms-tjeneste til distribution af video-indhold", mere information senere.

Nu afslører teknik-leverandøren at der bliver tale om en større satsning fra HBO's side.
"Finske UDS Oy leverer den tekniske platform, når HBO Nordic storsatser på det nordiske marked.", lyder det i en pressemeddelelse fra finske URHO Digital Service (UDS) der står bag den tekniske løsning for HBO.

Igennem UDS satser HBO på en online distribution. Det kan betyde at de går helt udenom den traditionelle TV-distribution igennem kabel, antenne og satellit.
"URHO Digital Service (UDS), er en b2b virksomhed, som tillader andre aktører (medier, programdistributører, operatører og rettighedshavere) at distribuere deres indhold samt rekruttere og administrere kunder online".

UDS leverer platform og håndtering af abonnenter for HBO i de fire nordiske lande: Danmark, Sverige, Norge og Finland. HBO løfter sløret for deres nordiske storsatsning torsdag d. 30. august.
Gravatar

#6 Twister 9 år siden

HBO til danmark? JA TAK!
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#7 Richard Burton 9 år siden

Hvis det bliver latterlige Viasat og Anal+ priser, så no way. Så har jeg det fint med at købe den ene eller de to serier på BD årligt, jeg alligevel gider se. Med mindre der er nogle gode boksekampe.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#8 Moog 9 år siden

Jaaa jeg glæder mig til individuelt at betale til enkelte selskaber for forskellige abonnementer og min kæreste glæder sig sikkert også rigtig meget til alle de forskellige bokse der skal stå under tv'et...

HBO i er ALT for sent ude, i har nu to muligheder: Netflix eller Hulu.

#7 Jo jo, men det er jo HBO, så du kan ikke være sikker på at det kommer på blu-ray før år senere.

http://pandodaily.com/2012/03/20/a-winter-of-pirac...

og det leder så selvfølgelig til dette:
http://whatculture.com/tv/game-of-thrones-season-2...

Pirateri er noget bras, men jeg må godt nok sige at HBO gør ALT i deres magt for at sikre det sker.
Gravatar

#9 Richard Burton 9 år siden

Moog (8) skrev:
#7 Jo jo, men det er jo HBO, så du kan ikke være sikker på at det kommer på blu-ray før år senere.


Jeg kan godt vente år på, at noget kommer på BD. Det har jeg gjort med Deadwood. Forventningens glæde er stor.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#10 Brodersalsa 9 år siden

Så kunne det være at der var lidt flere der fik øjnene op for Six Feet Under. En, desværre, lidt overset serie herhjemme, hvilket er en skam når det er blandt de bedste serier nogensinde.

Skriv ny kommentar: