Shazam-familien har fået et nyt (og mere Super-Man-agtigt) look, når de i “Shazam! Fury of the Gods” samles endnu engang.

Optagelserne af 2’eren til DCEU’s supersucces fra 2019 er i fuld gang, og nu har vi endelig fået vores første blik på den tætte superheltegruppe.

Instruktør David F. Sandberg, der også instruerede originalen, har delt det første billede for at komme lækkede fotos i forkøbet: “Jeg ved ikke, hvor længe vi kan holde de nye dragter fra at blive lækket, så her er et billede, jeg tog den anden dag”, siger billedets caption.

Udover kostumernes nye look har der også været et rolleskifte hos én superhelt. Grace Fulton, der spillede Billys søster Mary i første film, skal denne gang også spille sit superhelte-alter ego, når “Fury of the Gods” ruller hen over biograflærredet. Hun overtager dermed rollen fra Michelle Borth. Skuespillerskiftet giver mening, idet Mary er det eneste medlem af superheltefamilien, der faktisk er voksen.

De resterende superhelteskuespillere er tilbage i deres egne roller. Her ser vi Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler, D.J. Cotrona og selvfølgelig Zachary Levi.

Læs også: “Helen Mirrencastet i Shazam! Fury of the Gods”: Skal spille filmens skurk”

De nye kostumer vil uden tvivl være et startskud for “Shazam! Fury of the Gods”-hypen, og den her skribent er i hvert fald mere end spændt på at se de nye kostumer i action, når filmen får premiere den 1. juni 2023.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The_Corrector 1 år siden

Old news med alle de leaks der har været :P

Skriv ny kommentar: