Ewan McGregor skal spille den virkelige bjergbestiger George Mallory i “Everest”.

Om instruktør Doug Liman (“Edge of Tomorrow”) har været klar over, at en anden Hollywood-film af samme navn udkom så sent som i i 2015, skal vi ikke kunne sige noget om (selvom det nok ikke er en detalje, studiet har misset).

En tvillingetitel er dog set flere gange tidligere, og det skal bestemt ikke udelukke, at “Everest” stadigvæk kan blive en fantastisk film – især ikke med McGregor om bord som filmens hovedrolle. Den 50-årige skotte har tidligere brilleret med roller i blandt andre “Trainspotting”, “Moulin Rouge” og den anden “Star Wars”-trilogi.

Læs også: “Bekræftet: Ewan McGregor gør comeback som Obi-Wan Kenobi”

McGregor skal spille overfor “Kingsman: The Secret Service”-stjernen Mark Strong og “Outlander”-skuespiller Sam Heughan.

“Everest” finder sted i år 1921 og omhandler George Mallory (McGregor), der i kølvandet af første verdenskrig bliver udvalgt af Arthur Hinks (Strong) til at bestige verdens højeste bjerg, Mount Everest. Forsøget på at bestige det umulige bliver en besættelse for Mallory, der i sin betagelse af udfordringen frafalder sin rolle som far og familiemand i flere måneder ad gangen.

Liman, der også agerer producer, arbejder sammen med forfatter Sheldon Turner (“Up in the Air”), der står for filmens manuskript.

“Everest” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 år siden

Jeg synes de skal ændre navnet. Den sidste film var god efter min mening og det er kun 6 år siden den udkom. Jeg synes dog generelt ikke film burde have egennavne, da det giver filmen en ekslusivitet til selve navnet.

Skriv ny kommentar: