Efter at de nye billeder af det foreslåede Pinhead-design fra Gary J. Tunnicliffe blev udsendt for et par dage siden, har instruktøren for det kommende reboot af “Hellraiser”-franchisen, Pascal Laugierm, kontaktet sitet Bloody-Disgusting.com for at gøre det klart, at det nye design ikke vil blive brugt.

I e-mailen bliver det pointeret, at de nye billeder absolut intet har at gøre med den nye film, og at han og hans producere har en helt anden vision for Pinhead.

Den nye “Hellraiser” vil være et nyt og friskt syn på den klassiske gyser fra 1987, som handler om en mand, der må lide en grum og smertefuld skæbne. Manden får nemlig åbnet en mystisk æske, der derefter åbner en dør til helvede og til den magtfulde Pinhead, lederen af de dæmoniske cenobiter, hvis største nydelse er den største smerte.

Der nåede i alt at komme otte “Hellraiser”-film i den originale saga, hvoraf de to nyeste begge kom i 2005.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

er glad for at de ikke brugte det look det så for krigerisk ud synes jeg
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Chrisenry 15 år siden

Den originale Pinhead er måske et af de bedste og mest ikoniske "monster" designs jeg kan komme på. Det bliver svært at overgå...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#3 MOVIE1000 15 år siden

#2 tror ikke at den kan overgås det ser sådan ud i fortsættelserne tænker på hans hjælpere
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: