En ny trailer til den kommende tredje sæson af BBC’s populære “Doctor Who”-spinoff-serie “Torchwood” er kommet online og kan ses hos YouTube.

“Torchwood” er i modsætning til sin søsterserie langt mere gyserinspireret og kontroversiel, hvorimod “Doctor Who” er mere familieorienteret.

Serien, der kan beskrives som et miks mellem “The X-Files” og “Men in Black”, følger en gruppe hemmelige agenter med hovedsæde i Wales, som begår sig i at efterforske diverse overnaturlige emner såsom rumvæsner og uforklarlige hændelser.

Gruppen ledes af den udødelige Jack Harkness, som er spillet af John Barrowman, der før “Torchwood” havde medvirket i en række afsnit af “Doctor Who”, men da hans karakter fik stor popularitet, blev det besluttet, at han skulle få sin egen serie.

Hvis du finder traileren interessant, men endnu ikke er bekendt med “Torchwood”, kan du læse Filmz’ anmeldelse af den første sæson her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Frederik 15 år siden

Ligner mest af alt en lavbudgets version af Fringe.
Gravatar

#2 The_Real 15 år siden

Glæder mig helt vildt til den nye sæson, selvom det kun er en mini udgave :(

Også rigtig glad for at traileren ikke berørte hvad der skete i afslutningen af anden sæson, men håber det bliver berørt i først afsnit af serien - det bliver det nød til.
Gravatar

#3 Seth-Enoch 15 år siden

Hvis man har fulgt med i Doctor Who, så vil man opdage hvem Jack Harkness er i fremtiden :)
Gravatar

#4 filmz-TheNthDoctor 15 år siden

Frederik (1) skrev:
Ligner mest af alt en lavbudgets version af Fringe.


Tror du ikke det i så fald ville være Fringe, der kopierer Torchwood? Jeg mener, Fringe kører i første sæson ikke? Og hvad reklamerer denne tråd for? Torchwoods tredje. Hmmmmm.

Ikke at jeg kan se sammenligningen, naturligvis - men det kan du jo heller ikke, da du ikke har set et eneste afsnit af Torchwood, der i øvrigt er skidegodt britisk fjernsyn som i modsætning til Fringe allervarmest kan anbefales til enhver med hang til lidt science og lidt fiction.
Gravatar

#5 m 15 år siden

En start dato havde været rart.

#2 Der bliver lidt af den slags ifølge rygterne, men ellers var der en smule i Lost Souls, hvis du ikke har hørt den kan den fåes gennem Amazon, der er i øvrigt 3 nye radiospil på vej, de er canon (ifølge BBC), men ikke nødvendige for at følge med hvis man kun vil have det man ser på tvskærmen (hvis man vil have radiospillene kan man høre dem (de 3 nye) på BBC Radio 4 men jeg ved ikke hvornår, CD'erne udkommer 4. juni, det er muligt at høre/downloade dem en uge frem fra udsendelsens slutning og det er lovligt)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.

Skriv ny kommentar: