“Bourne”-instruktør Paul Greengrass var i spil til storslået Fox-Marvel-film – men projektet blev skrottet.

“X-Men: First Class”-forfatter Zack Stentz afslører nu, at han i 2011 skrev et manuskript, der gjorde brug af alle Marvel-karaktererne hos Fox:

”Da vi arbejdede hos Fox på ‘X-Men: First Class’, lavede vi en hemmelig film for dem. Jeg kan ikke afsløre plottet, men jeg kan fortælle, at alle Marvel-karaktererne hos Fox i 2011 blev brugt,” siger Stentz til Fatman Beyond Podcast.

Der var næsten en aftale på plads med “Bourne”-instruktør Paul Greengrass, men han endte med at takke nej på grund af manglende tid:

”Det gjorde brug af X-Men. Det brugte Fantastic Four. Det brugte Daredevil. Det brugte Deadpool… Vi fik næsten Paul Greengrass til at instruere.”

Marvel-projektet blev aldrig realiseret hos Fox. Nu har Disney købt Fox, hvilket har overført selskabets Marvel-rettigheder til Marvel Studios.

Marvel er begyndt arbejdet med “X-Men”, hvor første projekt er færdiggørelsen af “The New Mutants” – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Luka1184 5 år siden

Hvad med at slå det sammen med MCU? Vi har brug for disse karakterer der.
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 det er jo også deres plan, det her var jo bare foxes marvel karakterer, som fox ville samle...nu vil marvel samle det hele før eller siden :)
Gravatar

#3 Alex- 5 år siden

MCU er selvfølgelig noget helt andet end dengang nu. Jeg håber virkelig at vi får introduceret Daredevil gennem Spiderman, eventuelt som hans nye mentor, ligesom i tegneserierne, og gerne med Charlie Cox tilbage i rollen. Deadpool og Fantastic Four bør ikke være så svære at introducere i MCU, X-Men derimod bliver nok lidt besværligt.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 hvorfor tænker du deadpool er nemmere end X-men ?
Gravatar

#5 kblood 5 år siden

#4 X-Men har en masse historie der ikke passer ind i MCU som det er nu... men det løser de nok ret nemt ved at introducere dem som værende fra et andet univers eller dimension. Hvilket hvis bliver en del af den næste Spiderman. Altså at introducere multi-verset.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 jep er sagtens med på at de nemt kan gøre det, svarede slet ikke på mit spørgsmål omkring hvorfor Alex mente den ene var nemmere end den anden :D var bare nysgerrig omkring hvordan han så det sådan.

tænker du egentlig svaret på #3 :D

Skriv ny kommentar: