Marvel Studios vil ændre på “X-Men: The New Mutants” med omfattende reshoots.

Den er blevet udskudt igen og igen og igen. Senest har Marvel Studios igen udskudt Fox-filmen “The New Mutants” efter Disney-overtagelsen – læs om det her.

Men det bliver ikke den nuværende film, der kommer i biografen. Marvel Studios har nemlig lagt en plan for reshoots, forklarer “Dark Phoenix”-instruktør Simon Kinberg:

”Vi laver reshoots på den film i år… Marvel er virkelig strålende til at skemalægge disse ting i deres budget og i kalenderen, så det hele er forberedt, og vi har aldrig været så kloge,” siger Kinberg til Digital Spy.

“X-Men: The New Mutants” får premiere d. 3. april i 2020.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Giver ikke ret meget mening, medmindre de vil ændre den til PG-13 eller det skal være startskuddet til at inkludere X-men i MCU, og under begge tilfælde bliver det uden mig.

Jeg ved ikke engang hvad deres seneste officielle udmelding angående PG-rating er, da den er skiftet så mange gange så alle må være blevet rundforvirrede.

Dark Phoenix ser også dårlig ud, så hvis de skulle forsøgt at redde en film, der havde en chance for at blive reddet var det nok den, og så have udskudt premieren endnu endnu engang, og faktisk lave de reshoots de sagde de ville.
Gravatar

#2 DocHansen 11 måneder siden

X-men har haft en god ‘planlægning/sammenhæng’ af deres narrativ over årene. De fik de ‘nye’ firstclass (efter min mening) perfekt ind i narrativet. Jeg håber og tror på, at Dark Phoenix, med de mange reshoots og netop af den grund kommer til, at fungere i X-men universet. Mht MCU, som har udvidet sig, (mere end godt er) - vil det af den grund ikke være hensigtsmæssigt, at intoducere X-men i MCU. Men det vil være op til The New Mutants, at afgøre det - I så fald vil det kræve, at de lægger distance til den oprindelige X-men ‘Cannon’, hvilket vil blive noget af en bedrift, hvis det skal lykkedes.
Gravatar

#3 Mejse 11 måneder siden

#2 det er for lang tid siden annonceret, at de bliver introduceret men ikke før om 4-5 år, og at det bliver med helt nyt cast.

Skriv ny kommentar: