Superman medvirker ikke som planlagt i “Shazam!” – nu er scenen afsløret.

Det var meningen, at Henry Cavill skulle medvirke i en kort cameo i næste års DC-film med titlen “Shazam!“.

“Shazam!” handler om drengen Billy Batson, der forvandler sig til en superhelt ved at sige ’Shazam!'.

Ved slutningen af “Shazam!” skulle Clark Kent opsøge Billy Batson med ordene: ”Hey, vi kommer til at holde øje med dig,” skriver MovieWeb.

Men det bliver ikke til noget, da Henry Cavill efter alt at dømme er færdig i rollen som Superman – læs om det her.

“Shazam!” får premiere d. 4. april.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Det ville da godt nok også have været en ligegyldig cameo. Hvis han ikke har noget med hovedhistorien at gøre, skal han ikke være i filmen.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 ved ikke helt om jeg er enig, det er jo den slags små ting der binder et univers sammen, en forholdsvist ligegyldig cameo ja, men giver folk en bedre ide om at de hører til i samme univers, at det univers så burde stoppes er en helt anden sag :)
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

#2 Der er så også en anden ting.

Nu ved jeg ikke hvad hans kontrakt indeholder, men han nærmer sig nok slutningen af hvor mange film han er forpligtet sig til at medvirke i. Hvis det kun er 3 film, kræver det ny forhandling, og hvis WB er usikker på hvor meget, hvis overhovedet, de vil bruge Henry Cavill som Superman, starter de ikke den nye kontrakt med en optræden i Shazam!

Hvis der stadigvæk er en film tilbage i Henry Cavills kontrakt, ønsker jeg ikke den sidste film bare skal være en cameo, men derimod Man of Steel 2.

Under alle omstændigheder, venter de hos WB nok på hvordan Aquaman og Shazam! bliver modtaget, før de beslutter sig for, hvordan de fortsætter.
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 hvis der er nogen som helst form for tvivl om hvorvidt han forlænger kontrakten, eller om de vil bruge ham mere, så bliver der ikke lavet en MOS 2 med ham, det giver bare ingen mening.

men ja det ville da være spild af sidste optræden, men hvis den er på 3 film, er den jo så også opbrugt :)

Skriv ny kommentar: