Hollywood-giganten Universal Pictures har tjent flere penge på streaming-premieren af “Trolls 2” end på den første “Trolls” i biografen.

Det har været coronakrisens hidtil største VOD-premierefilm. “Trolls World Tour” skulle ligesom originalen have haft eksklusiv biografpremiere, men er i stedet blevet udbudt direkte til streaming.

Har det været en succes? Det har Universal tidligere påstået, men uden at ledsage påstanden med data. Det gør de nu. Svaret er ja: “Trolls på verdensturné” har været en stor streaming-succes.

Således afslører Universal-kilder nu til Wall Street Journal, at “Trolls 2” har været en bedre forretning for Universal i USA end den første “Trolls”.

Den første “Trolls” solgte i 2016 over en periode på næsten fem måneder biografbilletter for 153 millioner dollars, hvor 50 procent gik til biograferne.

Nu har “Trolls 2” på tre uger solgt for 100 millioner dollars på VOD-leje, hvor Universal får lov til at beholde 80 procent – altså mere end den første “Trolls”.

Således annoncerer Universal nu, at selskabet for fremtiden vil teste flere film direkte som VOD-premiere – også efter coronakrisen.

Læs også ‘Verdens filmfestivaler går sammen om festival på YouTube – også Cannes‘.

“Trolls på verdensturné” har ikke fået VOD-premiere i Danmark, hvor der i stedet er biografpremiere den 1. oktober.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Bjur 2 år siden

Hov, det kan ikke være rigtigt. Om lidt kommer der en herre og påstår det er fake news, da streaming er et onde der skal bekæmpes, mens alt det der er noget værd, skal gå i biograferne.
Gravatar

#2 Geekalot 2 år siden

#1 tror han skal lave en ny profil for at svare på det, hvilket han nok også gør....

Skriv ny kommentar: