Selvom den længe ventede filmatisering af “Hobbitten” endnu ikke har påbegyndt optagelser, og der stadig er hele to år, til filmen udkommer, kan filmmagasinet Empire i deres martsudgave fremvise et særligt forsidebillede dedikeret til filmen, der er forløberen til “Ringenes herre”-trilogien.

Billedet, der pryder forsidecoveret, forestiller den grådige Gollum, som er en af nøglefigurerne i det nye eventyr, der er historien om Bilbo Sækkers rejse og hans fund af den magtfulde ring, der senere vil afgøre Midgårds skæbne. Forsidebilledet kan ses her.

Instruktionen på eventyret, der vil strække sig over to film, foretages denne gang af Guillermo del Toro, mens manuskriptet igen er begået af Peter Jackson.

De to “Hobbitten”-film skal optages simultant, hvor den første vil være en direkte tilpasning af Tolkiens bog, mens efterfølgeren angiveligt vil bygge over fodnoter og kildemateriale, der skildrer det 60 år lange tidsrum mellem “Hobbitten” og “Ringenes herre: Eventyret om ringen”, den første del af den hyldede trilogi.

Del Toro udtaler til Empire: ”Hvad end ‘Hobbitten’ ender med at blive, bliver den i sidste ende nødt til glide glat over i den første film i trilogien. Vi bliver nødt til at respektere og følge den kosmologi og kanon, der blev etableret i trilogien.”

New Line og MGM planlægger at udgive de to “Hobbitten”-film i henholdsvis julen 2011 og julen 2012.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Crash 15 år siden

Som stolt ringenes herre fan, ser jeg virkelig frem til det her. Glæder mig som et lille barn, selvm der er små 3 år endnu! ;)
Gravatar

#2 Léon 15 år siden

Glæder mig også vildt!

Er især glad for Del Toros sidste kommentar med at holde sig til stilen i Jacksons trilogi, så længe de gør dette mener jeg ikke det kan gå helt galt.
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.
Gravatar

#3 BN 15 år siden

"Hvad end 'Hobbitten' ender med at blive, bliver den i sidste ende nødt til glide glat over i den første film i trilogien. Vi bliver nødt til at respektere og følge den kosmologi og kanon, der blev etableret i trilogien."


Det glæder mig at læse - og sætter mig i endnu større forventning. :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 Dragon_Claw 15 år siden

Holdningen som jeg også deler:
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#5 filmz-Bruce 15 år siden

#4 Hehe, nu bliver jeg nødt til at investere i Clerks 2. Er den på samme niveau som 1'eren?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 chandler75 15 år siden

# 5 Ikke helt - men den er noget anderledes. Jeg synes, Benway meget godt rammer forskellene i artiklen her: http://filmz.dk/artikler/kevin-smith-altid-skarp-i...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#7 filmz-Bruce 15 år siden

#6 Ok, hmmm tjaaaaaa, Benway rammer nok meget godt omkring det med at "være forberedt", så kan godt forestille mig at meget høje forventninger ikke lige kan indfries. Men ok, så ved jeg, hvad jeg har at "rutte med". Tak :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

#5 -

Clerks 2 er klart en film der skal ses flere gange. Da jeg så den i biffen, havde jeg meget svært ved at vænne mig til at se personerne i farver, men ved andet gennemsyn havde jeg vænnet mig til det og kunne nyde filmen på en anden måde.

Men nej, den er ikke helt i samme klasse som den første, men jeg finder den stadig voldsomt underholdende.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 filmz-chriss 15 år siden

Glæder mig helt vildt meget.
Gravatar

#10 Buzz 15 år siden

det er suk lit lige meget med den film det willow om igen

Skriv ny kommentar: