Selvom den længe ventede filmatisering af “Hobbitten” endnu ikke har påbegyndt optagelser, og der stadig er hele to år, til filmen udkommer, kan filmmagasinet Empire i deres martsudgave fremvise et særligt forsidebillede dedikeret til filmen, der er forløberen til “Ringenes herre”-trilogien.

Billedet, der pryder forsidecoveret, forestiller den grådige Gollum, som er en af nøglefigurerne i det nye eventyr, der er historien om Bilbo Sækkers rejse og hans fund af den magtfulde ring, der senere vil afgøre Midgårds skæbne. Forsidebilledet kan ses her.

Instruktionen på eventyret, der vil strække sig over to film, foretages denne gang af Guillermo del Toro, mens manuskriptet igen er begået af Peter Jackson.

De to “Hobbitten”-film skal optages simultant, hvor den første vil være en direkte tilpasning af Tolkiens bog, mens efterfølgeren angiveligt vil bygge over fodnoter og kildemateriale, der skildrer det 60 år lange tidsrum mellem “Hobbitten” og “Ringenes herre: Eventyret om ringen”, den første del af den hyldede trilogi.

Del Toro udtaler til Empire: ”Hvad end ‘Hobbitten’ ender med at blive, bliver den i sidste ende nødt til glide glat over i den første film i trilogien. Vi bliver nødt til at respektere og følge den kosmologi og kanon, der blev etableret i trilogien.”

New Line og MGM planlægger at udgive de to “Hobbitten”-film i henholdsvis julen 2011 og julen 2012.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Spanner 14 år siden

Buzz (10) skrev:
det er suk lit lige meget med den film det willow om igen


Hvis du virkelig vil lave den sammenligning, er det Willow, der er Hobbitten om igen.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#12 Patriarch 14 år siden

Synes også Clerks 2 er en værdig efterfølger med undtagelse af to ting:

1) En musikal scene der ALDRIG ville havde været lavet til Clerks 1
2) Jay og Silent Bob er ikke de samme de var i Clerks 1. De er blevet mere tegneserie agtige, i tråd med deres roller i hans andre film.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: