Tom Cruise indtog himlen i sidste års sommerblockbuster “Top Gun: Maverick”. Nu ser det ud til, at det samme kommer til at ske i den kommende tilføjelse til “Mission: Impossible”-franchisen.

27 år efter den første “Mission: Impossible”-film blev udgivet står det klart, at Tom Cruise fortsætter med at eksperimentere inden stunts og action. Det løber ud i nogle af de mest halsbrækkende, kropskvæstende stunts, man har set på det store lærred.

Den tidligere trailer, som blev udgivet i foråret sidste år gav os et lille udsnit af det motorcykelstunt, som pryder den netop udgivne plakat. I rollen som Ethan Hunt kører han med motorcykel ud over en kløft, hvorefter han i frit fald udløser en faldskærm. Et kig på plakaten er nok til at give en højdeskræk og vind i ansigtet, mens adrenalinen kører gennem kroppen.

Tom Cruise har også brugt lang tid på at perfektionere stuntet. Angiveligt har den omfattende træning krævet mere end 500 faldskærmsudspring og 13.000 motorcykelhop for at forberede skuespilleren til, hvad han omtaler som “det farligste stunt, jeg har forsøgt”.

Se en behind-the-scenes video, hvis du er nysgerrig på teknikken bag stuntet

Til sommer kan du selv vurdere, om stuntet er så vanvittigt som beskrevet. “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” får premiere i Danmark til sommer; den 13. juli. Filmen er skrevet og instrueret af Christopher McQuarrie, og Tom Cruise har endnu engang været med til produktionen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: