Komedien “The Lovebirds” er blevet klemt af coronakrisen – Netflix sikrer sig rettighederne.

Den Oscar-nominerede “The Big Sick” blev i 2017 et stort biografhit – i år skulle succesen gentages med “The Lovebirds”.

“The Lovebirds” har Kumail Nanjiani, der også medvirker i den kommende Marvel-film “Eternals”, i hovedrollen, og den er instrueret af Michael Showalter. Præcis som med “The Big Sick”.

Således var Paramount-komedien kørt i stilling til en biografpremiere i april, men den er nu droppet på grund af coronakrisen.

Nu erfarer Deadline, at Netflix har overtaget rettighederne til “The Lovebirds”, der snart vil få annonceret en premieredato på Netflix.

Dermed fortsætter coronakrisen med at påvirke Hollywood-selskaberne, der udskyder deres største premierefilm, mens mindre biograftitler sælges direkte på streaming.

I sidste uge fik Universal-filmen “The Hunt” direkte VOD-premiere i Danmark – på fredag gælder det Sony-filmen “Bloodshot”. Begge film var før coronakrisen tiltænkt en biografpremiere.

Læs også ‘Netflix sænker kvaliteten efter ønske fra EU‘.

Det samme var altså også tilfældet for “The Lovebirds”, der handler om et kærestepar, som ufrivilligt bliver involveret i et mordmysterium. Issa Rae spiller den kvindelige hovedrolle.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: