Bredbånds-belastningen er øget markant i EU på grund af coronakrisen – nu sænker Netflix streaming-kvaliteten.

EU-kommissær Thierry Breton har haft Netflix-chef Reed Hastings i røret med en bøn om at sænke tjenestens streaming-kvalitet under coronakrisen – læs om det her.

Internetforbruget er således steget med 50 procent under corona-situationen, hvilket lægger hårdt pres på særligt Europas internet-netværk.

Nu har Netflix besluttet at hjælpe og imødekomme opfordringen fra EU.

Således vil Netflix i de kommende 30 dage sænke streaming-kvaliteten for tjenestens brugere i Europa, hvilket vil dæmpe Netflix-presset på de europæiske netværk markant:

”Vi estimerer, at dette vil reducerer Netflix-trafikken på europæiske netværk med omkring 25 procent, mens vi sikrer en god kvalitet for vores medlemmer,” siger en talsperson fra Netflix ifølge Variety.

Læs også ‘Markant udvikling for Netflix i coronaramte lande‘.

En times Netflix i standard-opløsning bruger 1 GB data i timen, mens HD-streaming benytter 3 GB.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Ryder666 1 år siden

Så kan man jo, i protest, overveje, at deaktivere sin bruger i 30 dage.

Er gået over til hbo nordic, istedet.

Kvaliteten er måske ikke den samme, som Netflix, i maximal opløsning, dog tålelig...vildt latterligt.

Den eneste grund til at blive, hos Netflix, er, hvis abonnementspris sænkes, i takt med den lavere opløsning.... Alt dette for at spare 2 sølle GB... Okay godt nok løber det op, for de mange, der tilsammen benytter sig af Netflix, men alligevel. 129kr for kun at se fresh prince of bel air og full house i dvd kvalitet, er bare ikke godt nok, når det skal gå udover film.

Havde en snak med en, her forleden, der var imponeret over billedkvaliteten til filmen The Outsider i 4k ultra HD, med Jared Leto, men det blev sgu en kort fornøjelse med Netflix, der for mig, kun har været aktiv bruger i under 1 måned.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

#1 man kunne jo også vælge at være lidt solidarisk, og lade være med at brokke sig over noget der er en kort periode, og kommer alle til gode :)
Gravatar

#3 Ryder666 1 år siden

Mejse (2) skrev:
#1 man kunne jo også vælge at være lidt solidarisk, og lade være med at brokke sig over noget der er en kort periode, og kommer alle til gode :)


Selvfølgelig, derfor jeg skrev overvejer...men venter med at brokke mig helt og holdent, indtil jeg ser den endelige konsekvens af nedjusteret opløsning. Okay, så mange HDR-film er der heller ikke på Netflix, man kunne dog godt se en betydelig forskel.
Gravatar

#4 Gorman 1 år siden

#3 Du bliver bedt om at udvise samfundssind i denne særlige ulykkelige situation - men du bliver ved med kun at snakke om en film-kvalitetsmæssig konsekvens for dig, dig og dig. Hvor trist, mand.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Geekalot 1 år siden

0.4% der dør af en influenza, og vi skal spare på internettet.....
Der dør flere hver dag på grund af uheld..
Nej vil sq også skide en stykke på det her, så sige jeg vil have mit Uhd kvalitet, når jeg kommer hjem fra arbejde hver dag.
Gravatar

#6 Bishop 1 år siden

Ja nu kan man se hvilke af filmz brugere der hamstrer gær og toilet papir nede i det lokale supermarkedet. ;) egoistiske, opblæste og fulde af lort :D
Gravatar

#7 Geekalot 1 år siden

Købte 4 pakker gær til kæresten, har endnu ikke skulle skide så meget vi har skulle købe toilet papir :)
50% af det her er hysteri.
Gravatar

#8 Mejse 1 år siden

#3 du brokker dig jo allerede, og tænker kun på dine films kvalitet :)

#5 det handler ikke alene om dødeligheden men om ikke at lægge hele sundshedsvæsnet ned, og ja flere dør af uheld, men 10000 på verdensplan der ellers ville have overlevet er ikke ingenting.
helt ærligt det er en sørgelig holdning, og hysteri eller ej, så kan vi da se folks virkelige egoisme nu :)
Gravatar

#9 Geekalot 1 år siden

Jo 10000 ud af hvad 9 milliarder, er ingen ting.
Gravatar

#10 Mejse 1 år siden

#9 gad vide om du sagde det samme hvis din familie var blandt dem....det er en umådelig egoistisk og sørgelig tilgang til tingene det der.

plus du ramte lige cirka 1,5 milliarder ved siden af men det er en anden sag, understreger bare du ikke har helt styr på hvad du udtaler dig om :)

Skriv ny kommentar: