Universal Pictures nedjusterer årsresultat med 100 millioner dollars efter “Cats”-fiasko.

Det har været en seriøst dårlig forretning for Universal at filmatisere musical-succesen “Cats”. Regnskabet for sidste kvartal i 2019 er netop landet.

Her nedjusterer Universal fra 2,12 til 2,02 milliarder dollars for hele året, hvilket ikke mindst skyldes “Cats”-floppet.

Sammenlignet med samme kvartal i 2018 så byder 2019 på et fald på hele 49 procent i Hollywood-selskabets indtjening, skriver The Hollywood Reporter.

I 2019-perioden har Universal foruden “Cats” givet premiere til “Last Christmas” og “1917” – i fjerde kvartal 2018 var de store titler “First Man”, “Halloween” og “Mortal Engines”.

Læs også ‘Marvel-stjernen Robert Downey Jr. flopper med ny film – fra selskabet bag “Cats”‘.

NBCUniversal-chef Steve Burke er den 1. januar blevet afløst på posten af Jeff Shell.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 6 måneder siden

Cats er jo også noget bras. Håber det her flop lærer Universal noget.

De plejede at lave fantastiske film.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 MacGuffin 6 måneder siden

Men hovedårsagen til faldet er nu engang at Universal havde en lang række langt mere succesfulde titler i 4. kvartal 2018: Som, foruden de nævnte, omfatter film som "Green Book", "Johnny English Strikes Back" og den største af dem alle: "The Grinch", som i fjerde kvartal omsatte over 450 millioner dollars globalt. Besynderligt Filmz overså denne titel og ikke mindst hovedårsagen i det hele taget. At give "Cats" hele årsagen til faldet er fejlagtigt.

Skriv ny kommentar: