Takashi Miikes “Audition” fra 1999 er med rette berømt og berygtet for at give selv de mest hardcore horrorfans søvnløse nætter. Og nu skal den japanske gyser så give amerikanerne våde håndflader og urolige nætter.

Hollywood planlægger nemlig et remake af “Audition”. Filmen skal instrueres af Richard Gray og produceres af Mario Kassar, der før har produceret film som ”Terminator 2: Judgement Day”, ”Rambo III” og ”Iskoldt begær”.

Hollywoods historie med at genindspille asiatiske horror- og actionfilm er lang og ujævn. Da Spike Lee sidste år kastede sig over Chan Wook-Parks “Oldboy”, resulterede det i en noget tandløs omgang. Som Filmz anmelder Morten Vejlgaard Just skrev om filmen:

”Der er mange vellykkede eksempler på gode genindspilninger, men lige “Oldboy – hævnen” var måske ikke særlig oplagt. Amerikanerne burde i det her tilfælde lære at læse undertekster, så vil jeg bruge min tid på at gense Parks herlige hævn en gang til.”

Det er stadig uvist, hvornår det amerikanske remake af “Audition” får premiere.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 moulder666 8 år siden

Well...de skal da bare slå sig løs - nogle gange resulterer det da i nogle ganske positive overraskelser.

Bl.a. skal jeg da indrømme (selvom jeg generelt er i undertal med den holdning) at jeg faktisk var bedre underholdt af remaket af The Ring end originalen...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 inflector 8 år siden

#1 enig. Jeg synes også at den amerikanske fungerede bedre end originalen. Tilgengæld er Dark Water og The Eye klart bedre i originaludgaven.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#3 Frederik 8 år siden

Jeg foretrækker også Scorseses "The Departed" frem for "Infernal Affairs". Men det er nu stadig sjældent, at jeg synes et remake er bedre.

Skriv ny kommentar: