Malmros benægter: Erklærede ikke kærlighed til skuespillerinde


I Nils Malmros’ seneste film, “Sorg og glæde”, der omhandler Malmros’ eget liv, behandles instruktørens fascination af en af sine unge skuespillere. En fascination, som i filmen dog bliver ved det usagte. Men sådan var virkeligheden ikke, afslører skuespilleren, Line Arlien-Søborg, nu.

Se også: Anmeldelsen af “Sorg og glæde”

Ifølge Malmros’ tidligere muse, Line Arlien-Søborg, så erklærede instruktøren sin kærlighed til hende på et hotelværelse i Berlin. En scene, der også indgår i filmen. Eneste forskel er, at i filmen holder han sig i skindet.

Scenen på hotelværelset i Berlin, hvor Malmros i virkeligheden – men ikke i filmen – havde erklæret mig sin kærlighed kort efter datterens død. Denne scene havde en særlig traumatisk karakter for mig, og det lykkedes mig delvist i en telefonsamtale at få Malmros til at ændre handlingen i scenen,” siger den dengang 17-årige skuespillerinde.

Malmros afviser den udlægning, der på daværende tidspunkt var gift, men ramt af en personlig tragedie – konen havde slået deres barn ihjel i en psykose.

”Hun har aldrig tidligere nævnt, at jeg skulle have sagt, at jeg var forelsket i hende. Hvad jeg gjorde og sagde, og hvordan mine voyeuristiske følelser for Line var, bliver meget rimeligt beskrevet i ‘Sorg og glæde’,” replicerer den danske stjerneinstruktør på anklagen.

”Jeg har ikke yderligere kommentarer til Malmros’ replik. Resten må stå for hans egen regning,” afslutter Line Arlien-Søborg uenigheden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: